05-19-2008, 11:05 AM
|
|
| | Cevap: •••••--=> Haftanın Kurbanı GiMaSCo <=-- ••••• ( 18.05.2008 ) en iyi haber programi? kanal d habr en basarili futbol takimi?Galatasaray en iyi yarisma programi hangisi? varmisin yok musun
en iyi dizi hangisi? kurtlar vadisi pusu - yaprak dokumu
en iyi spor programi? maraton en iyi film hangisi ? a man apart
paylasimlari en güzel olan uye kim? hepsi ayrim yapamam
hangi takimlisiniz? Galatasaray size hangi hediyeyi almalarini isterdiniz? ne olursa sevinirim 
en sevdiginiz arkadasinizla ayni kisiyi seviyorsunuz,ne yapardiniz? aradan çekilirim basariya giden yolda,nelerden vaz geçerdiniz? hic biseyden vazgeçmem
süper bir güce sahip olma sansiniz olsaydi?hangisini seçerdiniz? gorunmez olmak  Insan Olmasaydiniz Ne Olmak Isterdiniz? aslan( cim bom) anket:hangi tarz film izlersiniz? korku ,aksiyon ,komedi siir yazarmisiniz? arasira Hanqi Video Sitesini Daha Çok Beqeniyorsunuz? youtube Disçiden Korkar misiniz? hayir Hiç ögretmeninize asik oldunuz mu? hayir Keskeci misin iyikici mi? iyikici zuha Alkol'u Severmisiniz? sevmem nescafe 3 ü 1 arada ya seker katarmisiniz ? hyr  çayinizi nasil içersiniz? 1 sekerli ÜLkemizi DemokRatik buLuyoRmusuNuz?? Turkiye bence demokratik bir ulke ... ama bunu en iyisi Turkiyede yasayan bilir HangI Manken ÜlkemIzI Daha IyI TemsIl Eder? çok var simdi isimlerini hatirlamiyom Yilin En IyI FIlmI? The Bourne Ultimatum
Aynaya baktiginda ne görüyosun? kendimi Msn'de en çok neye kizarsiniz? bugune kadar hala beni kizdiran olmadi
En Sevdiginiz Içecek Hangisi? elma suyu En Sevdiginiz Sov Programi Hangisi? beyaz show Izlediginiz En Güzel Sinema Filmi Hangisi? prison break Isminizden memnunmusunuz??? ben memnunum ama TRden arkadaslarimdan tek aysegul soylebiliyor ReP Mi Rock Mu Pop Mu? rap en sevdiniz cips hangisidir? doritos,ruffles,patos vs vs En Cok Hangi Tarz Muzik Dinliosunuz? r&b , hip hop bide fon muzigi Ask Sevipte KayBetmekmiDir? hayir bence Çirkin Kadin Varmidir? yoktur
dostluk aska dönüsebilirmi? bole bisey basima gelmedi olabilir ?
Büyük Ikramiye Size Çiksa Naparsiniz? hepsini yerim ... türk müzik mi yapanci müzikmi? turk muzigi
ask mi parami??? ikisi olsa iyi olur ... türkiye ab`ye girsinmi? girsin bence
ailendeki en komik kisi kim? kuçuk azra yigenim
yagmurda yurumeyi severmisin? çok severim
hanqi €LinL€ yasiyor$un? sag En iyi Araba Firmasi Hangisi? benim arabam nissan almera ,bmw x5 super
En Begendiginiz gazete_? kosova sot - hurriyet
Sizce En Iyi Özel Tv Kanali Hangisi? show tv En Iyi Saat Markasi Hangisi ? Tissot en ii virüs programi hangisi? kaspersky
en çok hangi dersi severdiniz,seviiiyorsunuz? en çok ingilizce dersini severdim Türlcell Süper Lig'de en iyi teknik direktör kim? erturul saglam
Kiz arkadasiniz satanist ve sizde satanistlerden nefret ediyorsaniz!?! ayrilirim Yeni evlenmis arkadasiniza ilk sözünüz ne olur? allah mesut etsin hanqi Giyim markasini tercih edersiniz? valla bende butun markalar var
en iyi komedyen hangisi? sahan gokbakar
kablolu modem mi? kablosuz modem mi? kablolu modem Sizce en güzel göz rengi hangisi?? butun gozler guzeldir
Hangi kiz ismi daha güzel?aysegul
Lcd mi? plazma mi? lcd Size Bir Ülkede Vatandaslik Hakki Veriliyor.Hangi Ülkeyi Seçerdiniz ? Turkiye  intikammi merhametmi??? intikamm TÜrkIyenIn Sorunu NedIr? Turkiyede yasamadigim icn bilmiyorum
sewgilinden ayrilacak olsan naparsin?? kendimi yeniden kazandirmaya çalisirdim ya bu forumda torpil denilen bisi varmi yokmu ? vardir heralde bilmiyom
banyoda sarki söylermisin ?? hayir unutmak güzelmi - degilmi??? ben hic unutamam
Msn Sifreni Sevgiline Verirmisin? veririm bir is yaparken aklin baska yerlere kayiyormu?? çok hele bu aralar uff sormayin askimu çok ozluyorum
Sizi anlatan smiley hangisi?  Ayrilik mi? Zor!!! Ölüm mü??? ayrilik Tuvalete 50ytl DÜSÜrseydIn Alirmiydin? hayir Asktan kaçabilirmiziniz? kaçmayi istemem ask bana gelsin 
Nazar boncugunun nazardan koruduguna inaniyor musunuz? hayir
En BÜyÜk SevIncInIz NeydI? Galatasarayin sampiyonluu hangi çiçegi seviyorsunuz? gul kaç tane msn adresniz war...? 3 SevgiLiniz iStedi diye Takim deistirirmisiNiz? hayir ençok neyin özelimini cekiyorsun? Turkiyenin en sevdigin esyan? Gs formasi
Wh yi Nasil Buldun ? kendim ettim kendim buldum zuha
Wh de Kaç Arkadasin Var ? 17 Whde Arkadasca Sevdigin Kaç KisiVar? hepsini seviyorum Nerde yasiyosun ? kosova - gilan
Çocuklugunda Nasildin ? uslu sakin kendi dunyasinda biriydim  Suan Wh de Ne yapiyorsun? su sorulari bitirebilsem :P boyu kaç?kiLon kaç? 175- kilom 75
evinde besLedigin hayvan varmi? kedim vardi bir ay once  hiç birisini kendinden daha fazLa önemsedin mi? evet zor bi insanmisin? hayir kuLLandigin parfümün markasi ne ? huggo boss ,armani vsvs suda oLsaydi gözüm açik gitmezdim dedigin sey? simdiye kadar oyle bisey olmadi sigara kuLLanirmisin? evet kunlaniyom ama tiriyakisi deilim
en sevdigin türkü ? evlerinin onu boyali direk  en sevdigin rap parça ? Rito_Feat mCsusmaz-Gayri ihtiyar  en sevdigin sLow parça? i will always love you en sevdigin rock parça? ben sarkimi soylerken
cep teLefonun ne marka: sony ericsson
hiç hüngür hüngür agLadinmi ? sadece bir kere basima geldi tlf basinda
en çok görmek istedigin ? TRden iki arkadasim var onlari gormeyi cok istiyom hayatta en çok yasama istegini kimden alirsin ? kendimden bir insana ikinci bi sans verilmeli mi? evet lakabin varm ?var gimas hayal kurarmisin ne hayal edersin ? hayal kurarim gelecege yonelik seyler
Hayattan sikildin mi ? hayir sonuna kadar savasicam  Anlasamadigin biri olursa siddete basvurur musun ? hayir asla En sevdigin sporcu kisilik ? hakan sukur
Arabalar ilgini çeker mi ? ilgimi çekiyoda ilgilenmeye vaktim olmuyo Ailenden kopabilir misin ? kopabilirim  Düsenin dostu olur musun ? herzaman Yardimsever biri misin ? çok yardim etmeyi severim bide birkac yardim sever derneklere uyeyim Güvenilir misin ? evet Güvenir misin ? evet börek yapmayi biliyormusun? hayir
sarma sarmayi biliyormusun? hayir en çok kimin siirleri hosuna gider? cemal safi beste kedi severmisin? evet çok severim
çocugun olursa adini ne koyucan? erkek olursa mehmet kiz olursa emel  Hayaletlere inanir misiniz? hayir Insanlarin size `yargisiz infaz` uyguladiklari oldu mu? evet Hayatinizda `Asla yapmam` deyip de yapmak zorunda kaldiginiz bir sey oldu mu? hayir olmadi Hangi ilde yasamak istersiniz? bilmiyorum askim karar vericek  Hiç uçaga bindiniz mI? evet Ne tür kitaplar okuyorsun? vaktim olsa okuruz, su internet basimiza bela oldu artik kitap diye bisey kalmadi bende Dostom diyebilecegin kaç insan var? 2-3 kisi var Hayatinda hiç yalan söledinmi? evet safas zamaninda zor durumdaydim ailemi kurtarmak icn yalan soyledim En pisman oldugun durum? hayatimdan memnunum hic pisman olmadm
Forumda basimin tatli belasi dediginiz kisi yada kisiler kim? herkes biliyor artik belam (zgrruh) saati sol kolami takarsin sag kolami? sol en çok hangi rengi seversin? hmmm beyaz en çok ne içmeyi seversin? su senden sonra kimin kurban olmasini istersin ?leyla_yxl Su anda kullandigin bilgisayari ne zaman almistin? 10 ay once
Ne tür misir seversin?(patlamis,haslanmis,k özlenmis)? patlamis Yüzme biliyor musun? evet Kiyafetlerinde hangi renk daha fazladir? siyah Mutlu olmak mi istersin, memnun olmak mi? mutlu Astroloji kararlarini etkiler mi? hayir "saglik,is,para,ask"Bu kelimeleri senin için en önemlisinden baslayarak siraya dizer misin? saglik,ask,is,para Imkanin olsa yurt disinda nereleri görmek isterdin? pasaportlar bi çiksa butun Turkiyeyi dolasicam  Küçükken bayramlarda kolonya dökülürken sira sana geldiginde,basinimi egerdin elinimi uzatirdin? elimi uzatirdim Beyaz leblebiyi mi seversin,sari mi? sari leblebi  Taklit yapar misin?Yaparsan kimin taklidini güzel yaparsin? yapamiyorum Hiç elini sicak sudan, soguk suya soktun mu? evet Fotograf çekmeyi sever misin? evet Klavyeni temizlediginde içinden neler çikar? mikrop,sigara dokuntuleri Yemek seçer misin? hayir Kagit uçak yaptiginda kanat uçlarini yukari katlar misin?evet Metal kutulu içecekleri içtikten sonra kutusunu sikar misin? evet Nazar boncugu süs esyasi midir,batil inanç mi? bence sus esyasi
Trenle sehirlerarasi yolculuk yaptin mi? evet Denize nasil atlarsin?(baliklama,çivileme,b ombalama...) çivileme baliklama hertur hareketi yaparim ... Daha fazla soru sormami ister misin? sor ... |
|
| |