Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

danimarkayı ve yahudileri protesto

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan danimarkayı ve yahudileri protesto konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar hepimiz son zamanlarda yaşanan olayları ve islam alemine yapılan bu edepsizligi takip ediyoruz aşagıda verdiğim ürünler bu çirkinligi yapanların ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah danimarkayı ve yahudileri protesto

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 02-07-2006, 09:08 PM  

arkadaşlar hepimiz son zamanlarda yaşanan olayları ve islam alemine yapılan bu edepsizligi takip ediyoruz aşagıda verdiğim ürünler bu çirkinligi yapanların ürünleri aldıgınız her ürün bu çirkinliğe katkıdır şunu demeyin bu ne işe yararki kim takar sizi böyle diyerek geldik bu hallere eger haklıysan bişeyleri savunuyosan bunu gücün yettiği kadar yapacaksın susmayacaksın bu gemi böyle gitmiyo sesin çıktıgı kadar bagıracaksın
1.DOVE
2.İPANA
3.NOKİA
4.ALPELLA
5.MİLKA
6.PEPSİ
7.NESCAFE
8.TAMEK
9.DANONE
10.PINAR
11.VİVİDENT
12.FİRST
13.MARET
BİDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BU HAÇLI OYUNLARINA GELMEYECEGİZ BU YEMİ YEMEYECEGİZ KIŞKIRMAK YOK ARTIK BU OYUNU SİZ BAŞLATTINIZ SİZİN KURALLARINIZA GÖRE OYNAYACAGIZ ARTI HAÇLI SEFERLERİNİ BAŞLATSANIZ KAÇ YAZAR ULAN SİZİ YİNEDE YENERİZ BE KÖPEKLER
BİRŞEY DAHA YAHUDİLERE ÇOK VEFALI DERLER KENDİLERİNE İYİLİK YAPANI ASLA UNUTMAZLARMIŞ BİZ Kİ OSMANLI DEVLETİNİN VARİSİ SENİ TOPRAKLARINA ALIP KORUYUP KOLLAYAN YEDİREN SULTANLARIN TORUNLARIYIZ ULAN HANİ GÖSTER VEFANI MÜSLÜMAN İNSANLARIN YAKASINDAN KANLI VE KİRLİ ELLERİNİ ÇEK HADİ GÖRELİM VEFALI YAHUDİLER

Alt 02-07-2006, 09:46 PM  

bu yazının altına aynen imzamı atarım ama korkarım ki çoğumuzun telefonu nokiadır herhalde.inşallah siemens yoktur içlerinde.

Alt 02-07-2006, 10:25 PM  
MeTkO

arkadaslar olan olmus artik ilerisi icin satin almayalim ornek milka yerine ulker war pepsi weya cola yerine cola turka we sayre gibi

Alt 02-13-2006, 02:46 PM  

KORKARIM ÖYLEDİR

Alt 02-13-2006, 07:37 PM  

WALLA BEN HEP NOKYA KULLANDIM AMA SIMDI AL DESELER TABIKI NOKYA ALAMAM. DİĞRE URUNLERI LAMIYOM WE AL ARKADAŞLARIMADA ALDIRMIYORUM YANI BENIM YANIMDA MILKA NEYIM ALAMIYORLAR.
SIMDILIK YAPABILICEGIMIZ TEK SEY BU DIYE DUSUNUYORUM

Alt 02-14-2006, 10:17 PM  

yazın için saol. insallah herkes duyarlı olur... :appl:

Alt 02-15-2006, 12:00 AM  

Daha fazla yapabileceğimiz şeyler olmalı ama....ŞU durumda yapabileceğimiz bu gibi

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan danimarkayı ve yahudileri protesto konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar hepimiz son zamanlarda yaşanan olayları ve islam alemine yapılan bu edepsizligi takip ediyoruz aşagıda verdiğim ürünler bu çirkinligi yapanların ...

danimarkayı ve yahudileri protesto konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
San Francisco'da savaş karşıtı protesto Shady08 Dünya 0 01-28-2007 07:16 AM
Bahçelievler'deki lokal baskını protesto edildi Shady08 WH Haber Bülteni 0 01-16-2007 08:37 AM
Protesto için mağaza kapattı Shady08 WH Haber Bülteni 0 12-21-2006 09:04 AM
Çıplak Protesto Eylemlerindeki Muhtemel Diyaloglar memoliwolf Komik Şeyler 12 10-11-2006 04:15 PM
Sen misin protesto edenn!!! emort Spor Genel 7 08-30-2006 07:54 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:48 AM .