Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Anketler forumunda bulunan en nefrte ettiğiniz öğretmen konusunu görüntülemektesiniz.size kafayı takan veya sizin kafayı taktığınız hocalarda olur...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
Anketimiz: en nefret ettiğiniz hoca | |||
| nasreddin hoca | | 3 | 2.40% |
| matematıkçı | | 28 | 22.40% |
| turkceci | | 12 | 9.60% |
| fenci | | 15 | 12.00% |
| sosyalcı | | 9 | 7.20% |
| englıshci | | 14 | 11.20% |
| dinci | | 6 | 4.80% |
| bedenci | | 10 | 8.00% |
| resimci | | 8 | 6.40% |
| ve daha bir sürü şeyyyyyyyyy | | 20 | 16.00% |
| Katılımcı sayısı: 125. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | #1 |
| size kafayı takan veya sizin kafayı taktığınız hocalarda olur | |
| | #2 |
| Dinci ..... ![]() öğrtmen ,Dinimizi anlatmıyor bizi daha çok soğutuyor Sınıfça din öğretmeninden nefret ediyoruz ![]() | |
| | #3 |
| ayh heykelcıye gıcık oluom delırtıoo benıı | |
| | #4 |
| matcı derste hiç kaldırmıo hocanın çocuğu var onu kaldırıo o da yapamıo gıcığıma gidiyo ![]() | |
| | #5 |
| bedenci ingilizceci matematikçi ve daha varrrr | |
| | #6 |
| matematikçi yha sinir edio insanı | |
| | #7 |
| Muhasebecİ Ve Bedencİye Ayar Oluyorum 2 Sİnede.okul Bİttİ Kİnİm Bİtmedİ ![]() ![]() | |
| | #8 |
| dersinede kendisinede gıcık oluyormm :S | |
| | #9 |
| Bu saydığın derslerden sadece 2'si bizde war. Gerisi Yok...![]() | |
| | #10 |
| valla dinci orta okulda ayrı lisede ayrı çektim bu dincilerden çok fenalar ya | |
| | #11 |
| Bence türkçeci kadın beni 3 kez kazıkladı en zoruma gidende söz vermesine rağmen 1 puan vermemesi karnede türkçe 84 düştü anlıycağınız hoca yüzünden 1 puanla takdir kaçırdım | |
| | #12 |
| biyolojici!!! ![]() | |
| | #13 |
| GEOMETRİCİ IYYY UYUZ OLUOM ![]() | |
| | #14 |
| matematikçiden nefret ediom bunamış hiçbişeyi hatırlamıyo bana gözüm görmedi deyip 86 yerine 81 verdi. ![]() | |
| | #15 |
| valla arkadaşlar hepınızın durumu çok tradejik içimden ağlamak gelıo ![]() | |
| | #16 |
| bn matematikçiden nefret ediyorum cadoloz kadın ![]() | |
| | #17 |
| en sevdiğin desen belki bi kaç tane çıkardı ![]() | |
| | #18 |
| öhöööö türkçeciyle ilgili yazdığım şey 4 oldu bu hoca bana taktı galiba yaa sınav testti ve 100 lük kağıt vermiştim 65 vermiş yanımda başka bir türkçe öğretmeniyle kontrol ettik yine 100 çıktı ama çoktan yazdım diye notumu değiştirmedi bir meb'e gidecem ama ne zaman bilmem artık ![]() | |
| | #19 |
| TURKÇECİ AAAAAAAAAAAAAAAA DİYECEĞİNE aaaaaaaaaaaaaaa (çok sesli konuşmuyor hep bağıracağı yerine sanki sesi kısılmış mıymıy olyou) DİYOR | |
| | #20 |
| Şiklarda Yoktu Ama Tektaci (teknolojİ Ve Tasarim) Kadin Kafayi TakmiŞ Bİze | |
| Seçenekler | |
| |
Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Anketler forumunda bulunan en nefrte ettiğiniz öğretmen konusunu görüntülemektesiniz.size kafayı takan veya sizin kafayı taktığınız hocalarda olur...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar??? | ProOf | Müzik Genel | 48 | 10-04-2008 10:35 PM |
| çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz konu neydi | BURAKBRUCE | Gereksiz Mesajlar | 44 | 07-27-2008 09:41 PM |
| Merak ettiğiniz kişinin cep numarasını yaz ve nerdeymiş öğren. | fulyalın | Komik Videolar | 11 | 11-03-2007 11:27 PM |