Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

"Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam"

WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" konusunu görüntülemektesiniz."Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" | "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" Haberi TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > WH Haber Bülteni > CNN Türk

Maşaallah "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam"

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-16-2008, 01:24 PM  
Post "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam"

"Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" | "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" Haberi

TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak, "Ben Anayasa Mahkemesi'ne falan çağrıda bulunamam. Ben Türk siyaset bilimcileri, anayasa bilimcileri bir konu tartışsın diye bir görüş ortaya attım" dedi.

Not: "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" başlıklı haber cnnturk.com sitesinin Turkiye bölümünden alınmış bir haberdir. "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" haberinin ilk bölümü alınıp foruma eklenmişdir.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak, "Ben Anayasa Mahkemesi'ne falan çağrıda bulunamam. Ben Türk siyaset bilimcileri, anayasa bilimcileri bir konu tartışsın diye bir görüş ortaya attım" dedi.

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Alt 05-17-2008, 11:41 AM  
Standart Cevap: "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam"

siz bulunmazsiniz cunku sizin kitabinizda hukukun ustunlugu esastir ama birileri ne hukuk takar ne demokrasi nede milleti takar.sizle adam gibi adamlarsiniz sayin baskanim ayni zamandada hemserim.rizeliler sizi cok seviyor ve yalniz sizi degil tabiki icraatin basindaki kisiyide cok seviyor

Seçenekler

WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" konusunu görüntülemektesiniz."Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" | "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" Haberi TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ...

"Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CHP, yarın Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor mért21 WH Haber Bülteni 0 04-08-2008 07:12 PM
CHP, yarın Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor ceza&ceyo WH Haber Bülteni 1 04-08-2008 01:49 PM
CHP Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu mért21 WH Haber Bülteni 0 02-27-2008 05:51 PM
CHP Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu mért21 WH Haber Bülteni 0 02-27-2008 05:35 PM
CHP Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak Haberci CNN Türk 0 02-23-2008 02:20 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:04 AM .