WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" konusunu görüntülemektesiniz."Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" | "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" Haberi TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" | "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" Haberi TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak, "Ben Anayasa Mahkemesi'ne falan çağrıda bulunamam. Ben Türk siyaset bilimcileri, anayasa bilimcileri bir konu tartışsın diye bir görüş ortaya attım" dedi. Not: "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" başlıklı haber cnnturk.com sitesinin Turkiye bölümünden alınmış bir haberdir. "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" haberinin ilk bölümü alınıp foruma eklenmişdir. TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak, "Ben Anayasa Mahkemesi'ne falan çağrıda bulunamam. Ben Türk siyaset bilimcileri, anayasa bilimcileri bir konu tartışsın diye bir görüş ortaya attım" dedi. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| Seçenekler | |
| |
WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" konusunu görüntülemektesiniz."Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" | "Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunmam" Haberi TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| CHP, yarın Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor | mért21 | WH Haber Bülteni | 0 | 04-08-2008 07:12 PM |
| CHP, yarın Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor | ceza&ceyo | WH Haber Bülteni | 1 | 04-08-2008 01:49 PM |
| CHP Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu | mért21 | WH Haber Bülteni | 0 | 02-27-2008 05:51 PM |
| CHP Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu | mért21 | WH Haber Bülteni | 0 | 02-27-2008 05:35 PM |
| CHP Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak | Haberci | CNN Türk | 0 | 02-23-2008 02:20 PM |