WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor konusunu görüntülemektesiniz.Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor | Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor Haberi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bazı ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor | Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor Haberi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bazı maddelerinde yapılan değişiklik nedeniyle sözleşmeli personelin izinlerini de kapsayacak şekilde "MEB Personeli İzin Yönergesi Taslağı" hazırladı. Not: Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor başlıklı haber cnnturk.com sitesinin Turkiye bölümünden alınmış bir haberdir. Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor haberinin ilk bölümü alınıp foruma eklenmişdir. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bazı maddelerinde yapılan değişiklik nedeniyle sözleşmeli personelin izinlerini de kapsayacak şekilde "MEB Personeli İzin Yönergesi Taslağı" hazırladı. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| Seçenekler | |
| |
WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor konusunu görüntülemektesiniz.Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor | Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor Haberi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bazı ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İstanbul'da 'Çocuk Karnavalı' düzenleniyor | Haberci | CNN Türk | 0 | 04-07-2008 06:40 PM |
| Tekne yarışları düzenleniyor! | HoLyWar | Diğer Spor Dalları | 0 | 12-04-2007 08:01 PM |
| Öğretmenlerin Msn Adresleri!!!!!!!!!! | sekon | Komik Şeyler | 14 | 08-10-2007 09:34 PM |