Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor

WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor konusunu görüntülemektesiniz.Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor | Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor Haberi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bazı ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > WH Haber Bülteni > CNN Türk

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 05-16-2008, 01:24 PM   #1

Post Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor

Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor | Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor Haberi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bazı maddelerinde yapılan değişiklik nedeniyle sözleşmeli personelin izinlerini de kapsayacak şekilde "MEB Personeli İzin Yönergesi Taslağı" hazırladı.

Not: Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor başlıklı haber cnnturk.com sitesinin Turkiye bölümünden alınmış bir haberdir. Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor haberinin ilk bölümü alınıp foruma eklenmişdir.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bazı maddelerinde yapılan değişiklik nedeniyle sözleşmeli personelin izinlerini de kapsayacak şekilde "MEB Personeli İzin Yönergesi Taslağı" hazırladı.

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Seçenekler

WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor konusunu görüntülemektesiniz.Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor | Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor Haberi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun bazı ...

Öğretmenlerin izinleri yeniden düzenleniyor konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul'da 'Çocuk Karnavalı' düzenleniyor Haberci CNN Türk 0 04-07-2008 06:40 PM
Tekne yarışları düzenleniyor! HoLyWar Diğer Spor Dalları 0 12-04-2007 08:01 PM
Öğretmenlerin Msn Adresleri!!!!!!!!!! sekon Komik Şeyler 14 08-10-2007 09:34 PM

Saat: 08:01 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete