WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Okullarda zillerin sesi kısılıyor konusunu görüntülemektesiniz.Okullarda zillerin sesi kısılıyor | Okullarda zillerin sesi kısılıyor Haberi Milli Eğitim Bakanlığı, çevresel gürültüyü engellemek için harekete geçti. Milli ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Okullarda zillerin sesi kısılıyor | Okullarda zillerin sesi kısılıyor Haberi Milli Eğitim Bakanlığı, çevresel gürültüyü engellemek için harekete geçti. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzalı genelgeyle, artık okul zillerinin sesi kısılacak, zil 5 saniyeden fazla çalmayacak. Not: Okullarda zillerin sesi kısılıyor başlıklı haber cnnturk.com sitesinin Turkiye bölümünden alınmış bir haberdir. Okullarda zillerin sesi kısılıyor haberinin ilk bölümü alınıp foruma eklenmişdir. Milli Eğitim Bakanlığı, çevresel gürültüyü engellemek için harekete geçti. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzalı genelgeyle, artık okul zillerinin sesi kısılacak, zil 5 saniyeden fazla çalmayacak. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| Seçenekler | |
| |
WH Haber Bülteni kategorisinde ve CNN Türk forumunda bulunan Okullarda zillerin sesi kısılıyor konusunu görüntülemektesiniz.Okullarda zillerin sesi kısılıyor | Okullarda zillerin sesi kısılıyor Haberi Milli Eğitim Bakanlığı, çevresel gürültüyü engellemek için harekete geçti. Milli ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Festivalden önce okullarda | mért21 | Kültür - Sanat | 1 | 02-29-2008 07:50 PM |
| Okullarda ölüm olayı | CaRoKıZı | Sağlık - Yaşam | 0 | 02-15-2008 07:39 PM |
| Okullarda hentbol gelişimi | HoLyWar | Diğer Spor Dalları | 0 | 12-05-2007 04:13 PM |
| okullarda cinsel eğitim | LogarDanger | Komik Şeyler | 4 | 04-15-2007 09:41 PM |
| Okullarda AKP toplantısına onay ! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 03-16-2007 09:04 AM |