Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Uyumadığını biliyorum.

Genel Kültür kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan Uyumadığını biliyorum. konusunu görüntülemektesiniz.Bu olay sanırım İzmir'de yaşanmış ve şu meşhur "Işıkları açmadığına Menmunmusun" olayının tersi bir olaydır. Üniversitede okuyan ve bekar evinde ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Garip Olaylar

Maşaallah Uyumadığını biliyorum.

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Uyumadığını biliyorum.

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-15-2008, 10:47 PM  
Cool Uyumadığını biliyorum.

Bu olay sanırım İzmir'de yaşanmış ve şu meşhur "Işıkları açmadığına Menmunmusun" olayının tersi bir olaydır.

Üniversitede okuyan ve bekar evinde kalan iki kızdan biri, diğer arkadaşının evde olmadığı bir gecede erken yatmaya karar verir.Hazırlığını yapıp yatağına girer ve uyumaya çalışır fakat bir süre sonra garip tıkırtılar duyar ve birden korkudan donakalır.Gelen hırsızdır ve evde dolaşmaktadır.Hırsız o kadar rahattır ki rahatça gürültü yapabilmekte ve işi ağırdan almaktadır.Süre uzadıkça kızcağız çıldıracak gibi olur.Asıl korkuyu ise henüz tatmamıştır.Hırsız onun uyumakta(!) olduğu odayada girer.Çekmeceleri dolapları karıştırır.alacağını alır ve son olarak kıza doğru eğilir.Kız kafayı üşütme derecesinde taş kesilmiştir.

Ve hırsız kızın kulağına fısıldar "Uyumadığını biliyorum"
Ardından şakağına birde öpücük kondurur ve gider.Kız olayın akabinde psikolojik tedavi görür.

Alt 05-17-2008, 07:28 PM  
Standart Cevap: Uyumadığını biliyorum.

varya bana olsa ben kafayı yerdim ha ama yastığımın altında silah var

Alt 05-17-2008, 07:49 PM  

ben bazen geceleri yataga yattıgımda dusunurum zaten o yuzden herzaman hazırlıklıyım o duruma

Alt 05-17-2008, 10:34 PM  

ilginçmiş hakiketende
herkes yastığının altına bi keleş koysun

Alt 05-21-2008, 08:24 PM  

zuhauah zekY hırsız... nie kafayı yiyo ki baq hırsız bişi yapmamış... yha varLa benm yastıgımın altıNda teLefonum Far....öyLe bişi oLdugunda b.k u yedim desenizLe

Alt 05-21-2008, 08:28 PM  

bizim eve hırsız girdiğinde babam hırsızı yakalayıp öldüresiye dövmüştü bir daha hırsız gelmedi

paylaşım için saol

Seçenekler

Uyumadığını biliyorum.

Genel Kültür kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan Uyumadığını biliyorum. konusunu görüntülemektesiniz.Bu olay sanırım İzmir'de yaşanmış ve şu meşhur "Işıkları açmadığına Menmunmusun" olayının tersi bir olaydır. Üniversitede okuyan ve bekar evinde ...

Uyumadığını biliyorum. konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Biliyorum ceza&ceyo Hikayeler 0 04-30-2008 09:01 AM
> Biliyorum ReAlWaN Şiirler 2 04-09-2008 05:00 PM
> Yorgunsun biliyorum... ReAlWaN Şiirler 3 04-05-2008 03:34 PM
> Biliyorum ReAlWaN Şiirler 0 12-30-2007 04:30 PM
> Biliyorum ReAlWaN Şiirler 0 12-28-2007 01:06 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:22 PM .