Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan ByetHost da smf forum kurulumu (alıntı+resimli) konusunu görüntülemektesiniz.Ben böle resimli anlatamıcağım için alıntı yaptım.Sora bilirsiniz istediğinizi. Selamun aLeyküm. Anlatım Fredyyy 'e Aittir Lütfen izinsiz Alıntı Yapmayalım!!..Öncelikle Linkler ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Ben böle resimli anlatamıcağım için alıntı yaptım.Sora bilirsiniz istediğinizi. Selamun aLeyküm. Anlatım Fredyyy'e Aittir Lütfen izinsiz Alıntı Yapmayalım!!..Öncelikle Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Giriyoruz ve ; ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ve sonra ; ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Register dedikten sonra ; ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Böyle bir Uyarı Alıyoruz.Kısa bir Süre Sonra Sunucu Bilgileri Mail'imize Geliyor ; ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Mail Bilgilerimize Göre FTP'mize Girip SMF Dosyalarını Upload Ediyoruz.SMF güncel Sürüm 1.1.4 dür.İndirmek için Linkler sadece üyelere.... Üye ol]Dosyaları Nereye Upload Ediceğiz derseniz FTP'ye Girelim ve isim.byethost-tr.com/htdosc yapıp htdosc'a Atabilirsiniz. ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Dosyaları Upload Ettikten sonra domainimizin sonuna install.php koyuyoruz yani Linkler sadece üyelere.... Üye ol]install.php diyerek yaziyoruz ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] VeriTabanı (Datebase) Oluşturmak ; ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ve Son olarak Forumu Kurmaya Geldi ![]() ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] İleri Dedikten sonra ; ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Bitir Dedikten Sonra ; ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Dedikten Sonra ; ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] İşte Forumumuzu Kurduk.Hayırlı Olsun İstediğiniz Yapın Artık sizinde bir Forumunuz Var ![]() Fredyyy'den Saygılar Eksiklikler varsa Söyleyin Ekliyelim ![]() Not: bu bir izinli alıntı... | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan ByetHost da smf forum kurulumu (alıntı+resimli) konusunu görüntülemektesiniz.Ben böle resimli anlatamıcağım için alıntı yaptım.Sora bilirsiniz istediğinizi. Selamun aLeyküm. Anlatım Fredyyy 'e Aittir Lütfen izinsiz Alıntı Yapmayalım!!..Öncelikle Linkler ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Smf Kurulumu (Resimli) | xusertm | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 0 | 05-15-2008 07:23 PM |
| Bir Azeri Forum Sitesinden Alıntı-Türkçeleri çok hoş | TragedyStreet | Genel Sohbet | 2 | 05-15-2008 04:41 PM |
| Ubuntu Kurulumu (Resimli) | Shady08 | İşletim Sistemleri | 4 | 04-14-2008 06:07 PM |
| IIS Kurulumu(Resimli) | CUFC | Resimli Program Anlatım | 5 | 08-11-2007 12:04 PM |
| PhpBB Forum Kurulumu | Devil's_Advocate | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 1 | 03-25-2006 02:52 PM |