Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan Chat Odası Kurulumu... Çok Basit konusunu görüntülemektesiniz.Bu anlatım dan sonra tamamen size ait bir chat odası olacaktıır... Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] a giriyoz önce ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Bu anlatım dan sonra tamamen size ait bir chat odası olacaktıır... Linkler sadece üyelere.... Üye ol] a giriyoz önce Click a picture below to change the background: un altında chat odasının araka plan resmini seçip tıklıyoz. Size: ile boyutunu ayarlıya bilioz... Update & Get Code ye basıyoz... ve bize verdiği kodu kopyalıyoz... en aşaığa indiriyoz sayfayı. edit chat box later To edit your chat box later: bu yazının altındaki linki kopyalıyoz bu link bizim admin olmamızı sağlıcak... Linkler sadece üyelere.... Üye ol] bende bu ![]() Update & Get Code ile aldığınız koduda sayfada biyere yapıştırıyoz nick avatar değiştirmeyide orada bulunan nicke basarak yapıyoz. | |
| Etiketler: basit chat, basit chat odaları, hazır chat odasi, sesli chat odası kurulumu, sesli chet oda kurulumu |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan Chat Odası Kurulumu... Çok Basit konusunu görüntülemektesiniz.Bu anlatım dan sonra tamamen size ait bir chat odası olacaktıır... Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] a giriyoz önce ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| >Yahoo Messenger 8.0--[Sesli Chat, Görüntülü Chat, Online Oyun & Müzik v.s..] | ReAlWaN | MSN ve Live Messenger | 1 | 12-08-2007 02:09 PM |
| Bebek Odası | HoLyWar | Anne Ve Çocuk | 0 | 11-25-2007 03:42 PM |
| MsN SpaCe iniz İçiN Ufak CHat Odası | Anti_pkk | MSN ve Live Messenger | 4 | 09-12-2007 12:37 PM |
| Php-Nuke Kurulumu -Yeni Baslayanlar için basit anlatim | Devil's_Advocate | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 5 | 08-31-2007 10:27 PM |
| siteyi chat odası olarak kullanma | küçük hacker | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 3 | 04-22-2006 10:33 PM |