Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Neden Site?

Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan Neden Site? konusunu görüntülemektesiniz.Siz neden bir site açmak istiyorsunuz belli bir projenizmi var yoksa can sıkıntısımı. bunun sebebini gerçekten merak ediyorum. Çünkü bir ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Web Tasarım ve Hazır Kodlar

Maşaallah Neden Site?

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Neden Site?

Anketimiz: Neden Site?

Can Sıkıntısı :{ 0 0%
Büyük forumlara özeniyom :/ 0 0%
Eğlenceli bir hobi. 3 75.00%
Kendim bişeler paylaşmak istiyom 1 25.00%
Diğer 0 0%
Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-15-2008, 01:24 PM  
Post Neden Site?

Siz neden bir site açmak istiyorsunuz belli bir projenizmi var yoksa can sıkıntısımı. bunun sebebini gerçekten merak ediyorum. Çünkü bir çok kullanıcı durmadan site açıp duruyor.ü
Eğer Webmaster olmak istiyom diyosanız diğer deyin ve cvp olarakda
hangi host u kullandığınızı yazın
Host Nedir?
Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] gibi bir servisdir.bunların illaki beleşi değil paralılarıda vardır. servage.net gibi.

Etiketler:

Seçenekler

Neden Site?

Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan Neden Site? konusunu görüntülemektesiniz.Siz neden bir site açmak istiyorsunuz belli bir projenizmi var yoksa can sıkıntısımı. bunun sebebini gerçekten merak ediyorum. Çünkü bir ...

Neden Site? konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
...::: Gazete Okumak İçin Site Site Dolaşmayın.Gazeteci v1.1 :::... memoliwolf Program Download 8 07-08-2008 11:53 PM
site bazen yani çoğunlukla error dio açmıo neden KeNdİn PaRaLa WH Forum Hakkında 5 11-16-2007 10:16 PM
site site dolaşmadan gazete okuyun !!!!*gazeteci v1.1 RocKmaNia Program Download 6 01-30-2007 02:37 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:55 AM .