Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Abd'nİn Yardim UÇaĞi Myanmar'da

WH Haber Bülteni kategorisinde ve Dünya forumunda bulunan Abd'nİn Yardim UÇaĞi Myanmar'da konusunu görüntülemektesiniz.Myanmar'da yaşanan kasırga felaketinin boyutları gün geçtikçe büyüyor. Resmi rakamlara göre ölü sayısının 28 bini geçtiği ülkede, cunta yönetiminin tutumu ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > WH Haber Bülteni > Dünya

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 05-15-2008, 12:28 AM   #1

Standart Abd'nİn Yardim UÇaĞi Myanmar'da

Myanmar'da yaşanan kasırga felaketinin boyutları gün geçtikçe büyüyor. Resmi rakamlara göre ölü sayısının 28 bini geçtiği ülkede, cunta yönetiminin tutumu binlerce kişinin hayatını riske atıyor. İlk ABD yardım uçağı da, başkent Yangon'a indi.
ABD ordusundan Yarbay Douglas Powell, uçağın silahsız olduğunu, cibinlik, battaniye ve su gibi yardım malzemeleri taşıdığını kaydetti. Powell, yardımın ordu tarafından değil, ABD hükümeti tarafından yapıldığını söyledi. Myanmar'a yarın iki yardım uçağının daha gönderilmesi bekleniyor. ABD'yi düşman olarak gören Myanmar askeri hükümetinin bu uçağa izin vermesi büyük bir imtiyaz olarak görülüyor. Cunta yönetimi uluslararası yardım uzmanlarının ülkeye girmesine izin vermemiş ve BM'nin yardımını geciktirmişti. Uluslararası yardım kuruluşları, 1.5 milyon kişinin hayatının tehlikede olduğunu belirtiyor. Askeri yönetim, dış yardımların dağıtımını kendisi yapmak istiyor. Komşu ülkelerde, nakil için izin bekleyen tonlarca gıda var. Ölü sayısı da giderek artıyor. Devlet televizyonu ölenlerin sayısını 28 bin 458 olarak açıklarken, 33 binden fazla kişiye ulaşılamıyor. İnsani yardım kuruluşları ise, ölü sayısının yüz binden fazla olduğunu düşünüyor. Bu arada, AB'nin insani yardımdan sorumlu üyesi Louis Michel, Nergis kasırgasıyla yerle bir olan Myanmar'daki insani durumu ele almak üzere yarın acil toplantı çağrısında bulundu. Michel, Myanmar'a gitmek ve yerel yetkililerle uluslararası yardımın felaketzedelere en uygun biçimde ulaşmasını sağlamak amacıyla görüşmek istediğini belirtti.

Seçenekler

WH Haber Bülteni kategorisinde ve Dünya forumunda bulunan Abd'nİn Yardim UÇaĞi Myanmar'da konusunu görüntülemektesiniz.Myanmar'da yaşanan kasırga felaketinin boyutları gün geçtikçe büyüyor. Resmi rakamlara göre ölü sayısının 28 bini geçtiği ülkede, cunta yönetiminin tutumu ...

Abd'nİn Yardim UÇaĞi Myanmar'da konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TÜrkİye'de Demokrasİ GelİŞtİkÇe Abd'nİn İŞİ ZorlaŞiyor!!! bad-suvar WH Haber Bülteni 1 04-27-2008 07:26 PM
Abd'nİn FÜze Kalkani Projesİ'nde İlk Adim x-PoWeRaDe-x WH Haber Bülteni 0 04-23-2008 10:52 PM
Kongo'da Yolcu UÇaĞi Çakildi x-PoWeRaDe-x Dünya 0 04-18-2008 12:19 PM
> Dört Kişilik Eğitim Uçaği ReAlWaN Komik Fıkralar 0 12-27-2007 11:49 PM
UÇaĞa Çarpan KuŞ UÇaĞi DÜŞÜrdÜ [vİdeo] f@rukrapst@r Genel Sohbet 10 08-14-2007 10:01 AM

Saat: 11:51 AM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete