Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Myanmar'da Karsirga SeÇİmlerİn ÖnÜne GeÇemedİ

WH Haber Bülteni kategorisinde ve Dünya forumunda bulunan Myanmar'da Karsirga SeÇİmlerİn ÖnÜne GeÇemedİ konusunu görüntülemektesiniz.Myanmar'da onbinlerce kişinin ölümüne neden olan Kasırga referandum seçimlerinin önüne geçemedi. Anayasa referandumu felaket bölgesinde iki hafta ertelenirken, diğer bölgelerde ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > WH Haber Bülteni > Dünya

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 05-15-2008, 12:22 AM   #1

Standart Myanmar'da Karsirga SeÇİmlerİn ÖnÜne GeÇemedİ

Myanmar'da onbinlerce kişinin ölümüne neden olan Kasırga referandum seçimlerinin önüne geçemedi. Anayasa referandumu felaket bölgesinde iki hafta ertelenirken, diğer bölgelerde seçmenler sandık başına gitti.
Mynanmar'da meydana gelen kasırgaya rağmen Askeri cunta referandum kararından vazgeçmedi. Nergis kasırgasında on binlerce kişinin hayatını kaybettiği Myanmar'daki askeri yönetim, felaketin boyutlarına rağmen, en büyük kent Yangon ile birkaç yer dışında anayasa referandumu yapıyor. Ordu tarafından hazırlatılan anayasaya referandumun ertelenmesi için çağrı yapan uluslararası topluma kulak tıkayan askeri cunta, devlet televizyonunda halktan anayasayı onaylayarak vatandaşlık görevini yerine getirmesini istiyor. Sandık başına giden seçmenler, oy verme işlemlerinin askerler tarafından yakından izlendiğini söyledi. Bu arada BM'nin dün gece yapılan toplantısında ise gıda, su ve barınma malzemelerinin sevkıyatında askeri yönetimin çıkardığı zorluklara rağmen, Myanmar'a 187 milyon dolar yardım yapılması çağrısında bulunuldu. BM Dünya Gıda Programı, Yangon havaalanında 38 ton yardım malzemesine yetkililer tarafından el konulmasının ardından yardımlarını kısa süre askıya aldı. Çok sayıda yabancı kurtarma görevlisi de Myanmar'ın komşusu Tayland'ın başkenti Bangkok'ta kendilerine vize verilmesini bekliyor. Öte yandan İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, Myanmar'daki 1,5 milyon kasırga zedenin salgın hastalıklarla karşı karşıya olduğunu açıkladı. Oxfam Yetkilisi, bir kamu sağlığı felaketi için "bölgede tüm koşulların mevcut olduğunu" söyledi.

Seçenekler

WH Haber Bülteni kategorisinde ve Dünya forumunda bulunan Myanmar'da Karsirga SeÇİmlerİn ÖnÜne GeÇemedİ konusunu görüntülemektesiniz.Myanmar'da onbinlerce kişinin ölümüne neden olan Kasırga referandum seçimlerinin önüne geçemedi. Anayasa referandumu felaket bölgesinde iki hafta ertelenirken, diğer bölgelerde ...

Myanmar'da Karsirga SeÇİmlerİn ÖnÜne GeÇemedİ konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Myanmar'da Resmi Ölü Sayası! x-PoWeRaDe-x Dünya 0 05-14-2008 11:02 PM
önüne baksana bee ya yesilalici Komik Resimler 5 05-11-2008 10:16 PM
Myanmar'da ölü sayısı 350'ye yükseldi mért21 WH Haber Bülteni 1 05-04-2008 11:14 PM
Myanmar'da 8 bin 500 mahkum serbest Haberci CNN Türk 0 12-04-2007 03:50 PM
Myanmar'da tekne battı: 16 ölü Shady08 Dünya 0 03-24-2007 08:49 AM

Saat: 11:46 AM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete