Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Bilmeceler forumunda bulunan 2+2=5 girin bakın konusunu görüntülemektesiniz.2+2=5 ¿? X = Y .............................. ..................ol sun X² = X.Y........................... .................eşi tliğin her iki tarafını 'X' ile çarptık. X² ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Bu sorunun çıkış sebebi ayrı dert senin çözümünse matematiksel facia arkadaşım kusura bakma gerçek böyle. Bu soru sembolizm için felsefik bir sorudur sen "5" bu sembole "BEŞ" diyorsun ama ben dört diyorum sen "4" sembole dört diyorsun ben farklı bir sayı diyorum biraz karışık oldu ama ![]() sonuçta sembolizmle alakalı felsefi bir sorudur ama duyduğuma görede türevle falan işte çıkarta biliyorlarmış :s:s benim böyle bir iddiam yok ama tabii kide ayrıcada senin verdiğin çözümde cevap 0=0 çıkar ![]() ![]() | |
| | ||
| Alıntı:
| ||
| Etiketler: 3 artı beş, sayısalda cıkacak sayılar |
| Seçenekler | |
| |
Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Bilmeceler forumunda bulunan 2+2=5 girin bakın konusunu görüntülemektesiniz.2+2=5 ¿? X = Y .............................. ..................ol sun X² = X.Y........................... .................eşi tliğin her iki tarafını 'X' ile çarptık. X² ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Para sadece harcamak içnmidir girin bakın | yasakbölge | Resim Galerisi | 7 | 07-08-2008 07:25 PM |
| delikanlı kız nasıl olmalıdır girin de bi bakın derimmmmmm :) | pessimist | Komik Şeyler | 28 | 06-12-2008 10:25 PM |