Genel Kültür - Yaşam kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan ÜŞÜYEN KIZ(yorum sizin...) konusunu görüntülemektesiniz.Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve “Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört” diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. “Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii” diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: “Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!” Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, “Nereye bey bu saatte?” demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz… Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış | |
| | #2 |
| o bekçiyi kızın mezarına diri diri sokucan böle insanların dünyada yaşamaya hakkı yokk | |
| | #4 |
| katılıyorumm..yeri yok bu insanların dünyada yhaa ![]() | |
| | #5 |
| bu konu daha önce açılmıştı | |
| | #6 |
| açıldını bilmiodum.pardon! | |
| | #7 |
| ben bunu biliyodum ama sağol.ne diyelim böyle insanların cezasını allah nasıl vereceğini biliyor | |
| | #8 |
| o adamı olulerin yanına gomcen ozaman gorcek a.... q.... c...... | |
| | #9 |
| Bukadarda aşağılık olunmaz yaaaa insansı yaratıkk işte hergün falakaya yatırsanda akıllanmaz böyle adiler. | |
| | #10 |
| ahlaksiz pislik herif... ne diim böyle insanlarin... terbiyem yetmiyor... | |
| | #11 |
| | |
| | #12 |
| bu kadar şerefsizler işte | |
| | #13 |
| ya bu ülkede idam cezası niye kalktı yaa!böle adamları idam etçen işte!! | |
| | #14 |
| böylelerin allahin laneti üzerlerinde.... | |
| | #15 |
| gelde şimdi küfürr etmeyin şimdi... neyse ben küfürümü içimden ediyimde foruma yansıtmayalım... | |
| | #16 |
| Bukadarda aşağılık olunmaz yaaaa insansı yaratıkk işte hergün falakaya yatırsanda akıllanmaz böyle adiler... | |
| | #17 |
| inanmıyorum gerçek olamaz eğeer gerçekse bunu yapan insan olamazzzzzzzzzz olamaz | |
| | #18 |
| O.Ç BEKÇİ Paylasım için saol! | |
| | #19 |
| yok daha neler olurmu öle şey yaw.. | |
| | #20 |
| arkadaşlar o bekçiye o kadar çok hakaret küfür varki hepsini söylemeye zaman yetmez ben ona tek kelimeyle insanlıktan çıkmış diyorum | |
| Etiketler: kız youm |
| Seçenekler | |
| |
Genel Kültür - Yaşam kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan ÜŞÜYEN KIZ(yorum sizin...) konusunu görüntülemektesiniz.Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Üşüyen Çocuk | Kyren | Şiirler | 0 | 12-05-2007 07:51 AM |
| Neyi yok edersiniz? yorum sizin...! | MADLYMAD | Gereksiz Mesajlar | 6 | 10-19-2007 09:55 PM |
| iste trafige cözüm yorum sizin | SCHAKAL | Genel Sohbet | 6 | 03-18-2007 06:15 PM |