Her Telden kategorisinde ve Resim Galerisi forumunda bulunan kaybeden gıder herzman konusunu görüntülemektesiniz.Dur.! vakit geçsin biraz otur, acını anlatan bir şiir yaz Sus gözlerini bakma ihanete Bu mevsim yağmursa bir sonrası yaz ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() ![]() Dur.! vakit geçsin biraz ![]() otur, acını anlatan bir şiir yaz ![]() Sus gözlerini bakma ihanete ![]() Bu mevsim yağmursa bir sonrası yaz ![]() Çocuğum üzülme tüm bunlar geçer ![]() Geçer bu kahırdan günler ![]() Çocuğum düşünme birazcık yalan Aşk için söylenen şeyler ![]() Bir sabah uyanınca Farklı olur tüm dünya ![]() Bir insan suretinde tanıdık biz sevdayı ![]() Aşk Tanrı'nın armağanı geri çevrilmez ![]() Bu acı hep asildir kolay kolay silinmez ![]() Çocuğum üzülme tüm bunlar geçer Geçer bu ateşten günler Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| | #2 |
| paylaşımların beni mahfediyo kardeşim ya ![]() | |
| | #3 |
| TEŞEKKÜRLER ÇOK ACIKLI AMA HEP GEÇER DIYOLAR HİÇ GEÇMIYO ATIYORLAR WALLA ![]() ![]() | |
| | #4 |
| emegine saglik dostum... acirmi insanin kalbi ruhu bilmiyorum daha ögrenmeye vaktim olmadi... | |
| | #5 |
| anuu bnlar cok guzelmıs yaa emeııne sglııkkk alicam simdiii ![]() | |
| | #6 |
| paylaşım için saol | |
| | #7 |
| payşaım için saol | |
| | #8 |
| güzelmiş.teşekkürler | |
| | #9 |
| Teşekürler.... | |
| | #10 |
| Çok GÜseller Bunlar EmeĞİne YÜreĞİne SaĞlikkk | |
| | #11 |
GÜZEL AMA BENİ BUNALIMA SOKTUN ELINE SAĞLIK![]() | |
| | #12 |
| Teşekkurler ...... | |
| | #13 |
| çok güzelmiş sağol paylaştığın için | |
| Etiketler: çocugum üzülme |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Resim Galerisi forumunda bulunan kaybeden gıder herzman konusunu görüntülemektesiniz.Dur.! vakit geçsin biraz otur, acını anlatan bir şiir yaz Sus gözlerini bakma ihanete Bu mevsim yağmursa bir sonrası yaz ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ...ve biR kAdıN gİdER... | x-PoWeRaDe-x | Şiirler | 1 | 04-08-2008 03:17 PM |
| Erzurumlu Hacca Gİder | yesilalici | Komik Şeyler | 1 | 02-16-2008 11:16 AM |
| Gİttİ Gİder | Kyren | Şiirler | 0 | 12-13-2007 08:50 AM |
| AŞk Gİder Acisi Kalir.. | Kyren | Aşk & Sevgi | 1 | 08-06-2007 01:40 AM |