Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Bİn 500 KİŞİye İŞ İmkani

WH Güncel Haberler kategorisinde ve WH Haber Bülteni forumunda bulunan Bİn 500 KİŞİye İŞ İmkani konusunu görüntülemektesiniz.Türkiye Halk Bankası A.Ş Yönetim Kurulu, 1,500 yeni personel alınmasına karar verdi. Türkiye Halk Bankası'ndan İMKB'ye yapılan açıklamada, Banka Yönetim ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > WH Haber Bülteni

Maşaallah Bİn 500 KİŞİye İŞ İmkani

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Bİn 500 KİŞİye İŞ İmkani

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-14-2008, 12:04 AM  
Standart Bİn 500 KİŞİye İŞ İmkani

Türkiye Halk Bankası A.Ş Yönetim Kurulu, 1,500 yeni personel alınmasına karar verdi.
Türkiye Halk Bankası'ndan İMKB'ye yapılan açıklamada, Banka Yönetim Kurulu toplantısında, yaygın sınav yapabilme imkanına sahip üniversitelerden birine yazılı sınav yaptırılması veya KPSS sonuçları kullanılması yöntemlerinden faydalanılarak sıralamaya giren adaylardan, yapılacak mülakat sonucunda, banka uygulamaları çerçevesinde müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı, servis görevlisi ve banko görevlisi unvanlarında, toplam 1,500 kişiye kadar eleman alınmasına karar verildiği duyuruldu.

Açıklamada, personel alımı ile ilgili ilanların yakın zamanda Banka WEB sitesinde ve basında duyurulacağı kaydedildi.

Seçenekler

Bİn 500 KİŞİye İŞ İmkani

WH Güncel Haberler kategorisinde ve WH Haber Bülteni forumunda bulunan Bİn 500 KİŞİye İŞ İmkani konusunu görüntülemektesiniz.Türkiye Halk Bankası A.Ş Yönetim Kurulu, 1,500 yeni personel alınmasına karar verdi. Türkiye Halk Bankası'ndan İMKB'ye yapılan açıklamada, Banka Yönetim ...

Bİn 500 KİŞİye İŞ İmkani konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hirsizin Organlari 4 KİŞİye Nakledİldİ x-PoWeRaDe-x WH Haber Bülteni 0 04-20-2008 09:33 PM
Selam Herkese Ve Paylasan Er KİŞİye biismihu Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları 3 02-16-2008 08:38 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:36 AM .