Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Öğrencilere pergelle dayak iddiası

WH Güncel Haberler kategorisinde ve WH Haber Bülteni forumunda bulunan Öğrencilere pergelle dayak iddiası konusunu görüntülemektesiniz.Mersin'in Silifke ilçesinde bir okul müdürünün ilköğretim öğrencilerine tahta pergelin sivri ucuyla sıra dayağı atttığı iddia edildi. Müdür Y.K.'dan dayak ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > WH Haber Bülteni

Maşaallah Öğrencilere pergelle dayak iddiası

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-14-2008, 12:00 AM  
Standart Öğrencilere pergelle dayak iddiası

Mersin'in Silifke ilçesinde bir okul müdürünün ilköğretim öğrencilerine tahta pergelin sivri ucuyla sıra dayağı atttığı iddia edildi.

Müdür Y.K.'dan dayak yediği öne sürülen Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencilerden 12'si hastaneye başvurdu.

Ellerinde yarıklar oluşan çocuklardan bazılarına dikiş atıldı.

Öğrencilerin aileleri müdür hakkında Emniyet Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulundu.

Okul Müdürü Y.K.'nın dayağın ardından çocuklara gömlek alıp, 'Benden şikayetçi olmayın' dediği de ileri sürüldü. Olayın ardından okul müdürü gözaltına alındı.

Silifke Kaymakamı: "Cinnet geçirmiştir"

Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu da, okul müdürü Y.K.'ın hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını, bu nedenle görevden el çektirildiğini açıkladı.

Beyoğlu, "Bu üzücü bir olay. Çocuklarımızın tedavileri yapılmış, gerekli raporları alınmıştır. Müdür, mutlaka cinnet getirmiştir, bu yapılan onu gösteriyor. Soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi için görevden uzaklaştırılmıştır. Psikolojik rahatsızlığının olup olmadığının belirlenmesi için rapor da alınacak" dedi.

Bu arada öğrenciler, Müdür Y.K.'nın daha önce de sınıflarına gelerek çeşitli bahanelerle kendilerini tokatladığını iddia etti.

Veliler ise, Müdür Y.K.'nın şiddet yanlısı tutumu nedeniyle bir çok öğrencinin başka okullara gittiğini ileri sürerek, "Biz çocuklarımıza vurmaya kıyamazken, bir eğitim kurumunun müdürü olan kişinin, çocuklarımıza şiddet uygulaması insanlıkla bağdaşmıyor"diyerek tepkilerini dile getirdi.

Müdür Y.K'nın sorgusu sürüyor.

Alt 05-14-2008, 12:01 AM  
Standart Cevap: Öğrencilere pergelle dayak iddiası

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yani ne diyim

Alt 05-14-2008, 12:03 AM  
Standart Cevap: Öğrencilere pergelle dayak iddiası

cinnet geçirdi ise bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına sevk edilsin
bu sitede okul müdür m ü öğretmen mi ne çocuğğa tokat atmış yavrum hayatını felçi olarak geçiriyor ya bunlar bu hakkı kişmden alıyor anlamadım bunarı asmak gerek

Seçenekler

WH Güncel Haberler kategorisinde ve WH Haber Bülteni forumunda bulunan Öğrencilere pergelle dayak iddiası konusunu görüntülemektesiniz.Mersin'in Silifke ilçesinde bir okul müdürünün ilköğretim öğrencilerine tahta pergelin sivri ucuyla sıra dayağı atttığı iddia edildi. Müdür Y.K.'dan dayak ...

Öğrencilere pergelle dayak iddiası konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pergelle sıra dayağı iddiası Haberci CNN Türk 0 05-13-2008 01:10 PM
Öğrencilere pergelle dayak iddiası Haberci CNN Türk 0 05-13-2008 11:50 AM
Öğrencilere 'kabir azabı' izletildi iddiası Haberci CNN Türk 0 04-25-2008 10:30 AM
Dayak iddiası AKP'yi harekete geçirdi Haberci CNN Türk 3 04-04-2008 09:28 PM
Öğrencilere şiddetli motivasyon CaRoKıZı Kültür 0 03-20-2008 07:26 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:37 AM .