Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan ÖzLedim Ben... konusunu görüntülemektesiniz.Sensiz ilk gunu sabahı gunes dogar odama, Yagmurlar yagar ustume ıslandım ben.. Yalnız kalmakmıs kaderim hayatın bu zamanında, Durup durup ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz ilk gunu sabahı gunes dogar odama, Yagmurlar yagar ustume ıslandım ben.. Yalnız kalmakmıs kaderim hayatın bu zamanında, Durup durup aynaya baqıp agladım ben.... Bu sisli aksamlarda gecem soguk tenim donuk, Gözüm takılıyor resmine uyumadım ben.. Şimdi daha iyi anladım seni nasıl sewdiğimi... Sen aşkımmış hasretimmişsin.. ÖzLedim ben..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan ÖzLedim Ben... konusunu görüntülemektesiniz.Sensiz ilk gunu sabahı gunes dogar odama, Yagmurlar yagar ustume ıslandım ben.. Yalnız kalmakmıs kaderim hayatın bu zamanında, Durup durup ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Özledim Diyorum...Özledim İşte... | x-PoWeRaDe-x | Şiirler | 3 | 05-09-2008 11:48 PM |
| Özledim Seni Özledim - Şafak Altun | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 3 | 05-04-2008 12:44 PM |
| ..♥..Özledim çok özledim dost seni..♥.. | Kyren | Aşk & Sevgi | 1 | 04-12-2008 08:20 PM |
| özledim.... | \\marjory\\ | Şiirler | 1 | 12-05-2007 01:23 AM |
| > Özledim.... | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-02-2007 10:24 PM |