Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Whisky - Yak Bizi konusunu görüntülemektesiniz.Bazen bir deniz bazen bir ırmak Suya attım kendimi Bazen fırtına,bazen de sakinlik Dalga, dalga yayılan Boşlukta yarattım kendimi durmadan ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bazen bir deniz bazen bir ırmak Suya attım kendimi Bazen fırtına,bazen de sakinlik Dalga, dalga yayılan Boşlukta yarattım kendimi durmadan Ateşten bir çember Durmadan daralan Yak bizi, yak bizi... Yak bizi, yak bizi, işte yaktın kendini Bazen bir rüya, bazen bir gerçek Alacakaranlık Bazen yanlızken, bazen herkesle Dalga dalga yayılan Boşlukta yarattım kendimi durmadan Ateşten bir çember Durmadan daralan Yak bizi, yak bizi... Yak bizi, yak bizi, işte yaktın kendini | |
| | #2 |
| T-e-ş-e-k-k-ü-r-l-e-r | |
| Etiketler: bazen bir deniz bazen bir ırmak, whisky yak bizi inndir, whisky-yak bizi sözleri |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Whisky - Yak Bizi konusunu görüntülemektesiniz.Bazen bir deniz bazen bir ırmak Suya attım kendimi Bazen fırtına,bazen de sakinlik Dalga, dalga yayılan Boşlukta yarattım kendimi durmadan ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bırakma bizi! | HoLyWar | Galatasaray | 0 | 02-25-2008 02:13 PM |
| > Ahh Bizi...bizi Ne Yapmali? | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-30-2007 01:04 PM |
| Bizi Ne Bilsin | Kyren | Şiirler | 0 | 12-26-2007 10:57 AM |
| WHISKY | newrojey | Müzik Genel | 1 | 02-02-2007 10:10 PM |
| Bizi Kim ? | LogarDanger | Aşk & Sevgi | 2 | 01-09-2007 08:01 PM |