Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Çelik - Yaman Sevda konusunu görüntülemektesiniz.Gün senin günün kapına geldim Bir demet gülü yoluna serdim Ah şu kalbimin külünü verdim Gel yapma gel, sende sevdin ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Gün senin günün kapına geldim Bir demet gülü yoluna serdim Ah şu kalbimin külünü verdim Gel yapma gel, sende sevdin Ah sevda ah sevda, böyle yaman sevda Ah o gülüşün, bana dönüşün Döner durur başım yaman bu sevda Nerede yüzün o kara gözün Yanıyorum her bakışta Bir dahamı aman, of aman aman Kaçıncı bu acı bilmem kaçıncı Ah aman aman, of aman aman Yanıyorum her bakışta Bir sefer bakıp ateşe attın Sen beni yakıp nereye kaçtın Bil peşindeyim sana ne yaptım Gel yapma gel, sende yandın Ah sevda ah sevda, böyle yaman sevda Ah o gülüşün, bana dönüşün Döner durur başım yaman bu sevda Nerede yüzün o kara gözün Yanıyorum her bakışta Bir dahamı aman, of aman aman Kaçıncı bu acı bilmem kaçıncı Ah aman aman, of aman aman Yanıyorum her bakışta | |
| | #2 |
| T-e-ş-e-k-k-ü-r-l-e-r | |
| Etiketler: çelik ah sevda, çelik ah sevda ah sevda, celik ah sevda |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Çelik - Yaman Sevda konusunu görüntülemektesiniz.Gün senin günün kapına geldim Bir demet gülü yoluna serdim Ah şu kalbimin külünü verdim Gel yapma gel, sende sevdin ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fuat Yaman | HoLyWar | Spor Adamları | 0 | 02-29-2008 04:16 PM |
| Volkan Yaman | HoLyWar | Spor Adamları | 0 | 02-29-2008 01:20 PM |
| Fuat Yaman | ReAlWaN | Spor Adamları | 0 | 02-25-2008 01:35 PM |
| Yaman Sevda - Çelik | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-25-2008 01:37 AM |
| Volkan Yaman mutsuz | fırattaştan | Galatasaray | 1 | 10-23-2007 05:47 PM |