Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Aşık Mahzuni Şerif - Yandım Allah

Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Aşık Mahzuni Şerif - Yandım Allah konusunu görüntülemektesiniz.Buna fani dünya derlerYolcu da hancı da giderHer mevsimin sonu da vardırYandım Allah yandım Allah yandım heyGocası gencide giderDertlere boyandım ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Müzik Genel > Şarkı Sözleri

Maşaallah Aşık Mahzuni Şerif - Yandım Allah

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-11-2008, 10:54 PM  
Standart Aşık Mahzuni Şerif - Yandım Allah

Buna fani dünya derlerYolcu da hancı da giderHer mevsimin sonu da vardırYandım Allah yandım Allah yandım heyGocası gencide giderDertlere boyandım eyvahSeveni saçını yolsaHer derdine çare bulsaBütün dünya onun olsaYandım Allah yandım Allah yandım heySakıp Sabancı da giderDertlere boyandım eyvahBütün dünya Koç'un olsaYandım Allah yandım Allah yandım heySakıp Sabancı da giderDertlere boyandım eyvahDoğmuşum Mahzuni diyeNiye ağlamışım niyeMinnetim yok hiç kimseyeYandım Allah yandım Allah yandım heyCan gider cancı da giderDertlere boyandım eyvah

Seçenekler

Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Aşık Mahzuni Şerif - Yandım Allah konusunu görüntülemektesiniz.Buna fani dünya derlerYolcu da hancı da giderHer mevsimin sonu da vardırYandım Allah yandım Allah yandım heyGocası gencide giderDertlere boyandım ...

Aşık Mahzuni Şerif - Yandım Allah konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öldürecek Zam Fakiri - Aşık Mahzuni şerif ReAlWaN Şarkı Sözleri 2 05-04-2008 11:24 AM
Semah (Dem Dem Ali Dem) - Aşık Mahzuni şerif ReAlWaN Şarkı Sözleri 0 04-25-2008 12:17 PM
Satılıyor Berçenek - Aşık Mahzuni şerif ReAlWaN Şarkı Sözleri 0 04-24-2008 11:06 AM
Üç Adamın İşi Zor - Aşık Mahzuni şerif ReAlWaN Şarkı Sözleri 0 04-01-2008 11:48 PM
Yaralı Memo (Dön Dön) - Aşık Mahzuni şerif ReAlWaN Şarkı Sözleri 0 02-29-2008 01:04 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:08 PM .