Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Nuri Üstünses - Yandım Allah Yandım Yatamıyorum konusunu görüntülemektesiniz.Yandım allah Yandım Yatamıyorum Gençlik elden çıktı tutamıyorum Yarin bahçesinde bir bülbül idim Alındı dillerim ötemiyorum Bugün kara gözlü yardan ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yandım allah Yandım Yatamıyorum Gençlik elden çıktı tutamıyorum Yarin bahçesinde bir bülbül idim Alındı dillerim ötemiyorum Bugün kara gözlü yardan ayrıldım Yarin bahçesinde üçgül biterse O gülün dalında bülbül öterse Benim vadem yardan evvel yeterse Mezarım başına sür sinelerin Bugün kara gözlü yardan ayrıldım | |
| Etiketler: yarin bahçesinde bir |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Nuri Üstünses - Yandım Allah Yandım Yatamıyorum konusunu görüntülemektesiniz.Yandım allah Yandım Yatamıyorum Gençlik elden çıktı tutamıyorum Yarin bahçesinde bir bülbül idim Alındı dillerim ötemiyorum Bugün kara gözlü yardan ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mazhar Alanson - Yandım Yandım | x-PoWeRaDe-x | Şarkı Sözleri | 0 | 05-11-2008 10:51 PM |
| O Da Yandı Ben De Yandım | sarper_ce | Şarkı Sözleri | 0 | 04-07-2008 11:22 AM |
| Ulu Tanrı Seni Övmüş Yaratmış - Nuri Üstünses | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 04-01-2008 11:53 PM |
| Yandım Allah Yandım Yatamıyorum - Nuri Üstünses | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-29-2008 12:54 AM |
| O Da Yandı Ben De Yandım | Kyren | Şiirler | 0 | 12-28-2007 09:19 AM |