Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Karacaoğlan - Yandım Köze Döndüm konusunu görüntülemektesiniz.Yandım köze döndüm ben ateşlere Derdimle takıldım ben bir neştere Delindi ciğerim kapandım yere vay Beni kaldıracak el gerek bana ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yandım köze döndüm ben ateşlere Derdimle takıldım ben bir neştere Delindi ciğerim kapandım yere vay Beni kaldıracak el gerek bana vay Halden anlar isen haldaş olalım Gurbet gezdin ise yoldaş olalım Anasız babasız gardaş olalım Ucu yar zülfünde yol gerek bana vay Karacaoğlan derki garip ellere Esip esip bize gelir yellere Ormalanmış yar zülfün tellere vay Ona bağlayacak gül gerek bana vay | |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Karacaoğlan - Yandım Köze Döndüm konusunu görüntülemektesiniz.Yandım köze döndüm ben ateşlere Derdimle takıldım ben bir neştere Delindi ciğerim kapandım yere vay Beni kaldıracak el gerek bana ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mazhar Alanson - Yandım Yandım | x-PoWeRaDe-x | Şarkı Sözleri | 0 | 05-11-2008 10:51 PM |
| Ben DÖndÜm | barekko | Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları | 5 | 03-06-2008 11:00 AM |
| Yandım Allah Yandım Yatamıyorum - Nuri Üstünses | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-29-2008 12:54 AM |
| Yandım Köze Döndüm - Karacaoğlan | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-29-2008 12:53 AM |
| Döndüm.. | ProOf | Aşk & Sevgi | 2 | 12-03-2007 02:09 PM |