Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Aşık Kevseri - Yandırdın (Zalim Sevdiğim) konusunu görüntülemektesiniz.Ey benim zalim sevdiğimYandırdın beni yandırdınYıllarca koştum peşindeKandırdın beni kandırdınSevgiyle yanan kalbimiSöndürdün beni söndürdünMecnun etti şu çöllereGönderdin beni gönderdinKul Kevseri'yi ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Arama Haritası | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Aşık Kevseri - Yandırdın (Zalim Sevdiğim) konusunu görüntülemektesiniz.Ey benim zalim sevdiğimYandırdın beni yandırdınYıllarca koştum peşindeKandırdın beni kandırdınSevgiyle yanan kalbimiSöndürdün beni söndürdünMecnun etti şu çöllereGönderdin beni gönderdinKul Kevseri'yi ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aşık Kevseri - Yandırdın (Zalim Sevdiğim) | x-PoWeRaDe-x | Şarkı Sözleri | 0 | 05-11-2008 10:51 PM |
| Sevdiğim (Güzellerde Benlik) - Aşık Efkari | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 1 | 05-05-2008 06:33 PM |
| Zibadır Sevdiğim - Aşık Erbabi | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-24-2008 11:49 PM |
| Zalim Gurbet (Gidek) - Aşık Haşimi | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-24-2008 11:15 PM |
| Düzceli M. Zahid Kevseri sempozyumu | HoLyWar | Kültür - Sanat | 1 | 12-04-2007 07:41 PM |