Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Emre Saltık - Yalancısın

Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Emre Saltık - Yalancısın konusunu görüntülemektesiniz.Yollarına gül şaçtım senin yarSesine rüzgar içtim senin yarYüzün gelirdi üstüme üstümeYalancısınBir haber koşabilirdin bir mektup yazabilirdinKabuslar koştu koştu üstüme ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür - Yaşam > Müzik Genel > Şarkı Sözleri

Emre Saltık - Yalancısın

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et
Emre Saltık - Yalancısın

Alt 05-11-2008, 10:47 PM   #1

Standart Emre Saltık - Yalancısın

Yollarına gül şaçtım senin yarSesine rüzgar içtim senin yarYüzün gelirdi üstüme üstümeYalancısınBir haber koşabilirdin bir mektup yazabilirdinKabuslar koştu koştu üstüme üstümeYalancısınAlevde olsa gözlerin yalan yarYeminler etsemde inanmam yarBu bir rüyaydı o son sabahla bitiYalancısın

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Emre Saltık - Yalancısın

Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Emre Saltık - Yalancısın konusunu görüntülemektesiniz.Yollarına gül şaçtım senin yarSesine rüzgar içtim senin yarYüzün gelirdi üstüme üstümeYalancısınBir haber koşabilirdin bir mektup yazabilirdinKabuslar koştu koştu üstüme ...

Emre Saltık - Yalancısın konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yalancısın biliyorum lolitop Güzel Sözler 3 10-09-2008 09:48 PM
Sercan - Yalancısın x-PoWeRaDe-x Şarkı Sözleri 0 05-11-2008 10:33 PM
Emre Saltık - Yüzün Çevirme x-PoWeRaDe-x Şarkı Sözleri 0 05-11-2008 09:51 PM
Emre Güngör Ankara'ya Veda Etti.. WeLL ComE tO Emre :) shempatiq Galatasaray 0 12-27-2007 06:05 PM

Saat: 10:05 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete