Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Emre Saltık - Yalancısın konusunu görüntülemektesiniz.Yollarına gül şaçtım senin yarSesine rüzgar içtim senin yarYüzün gelirdi üstüme üstümeYalancısınBir haber koşabilirdin bir mektup yazabilirdinKabuslar koştu koştu üstüme ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
Yollarına gül şaçtım senin yarSesine rüzgar içtim senin yarYüzün gelirdi üstüme üstümeYalancısınBir haber koşabilirdin bir mektup yazabilirdinKabuslar koştu koştu üstüme üstümeYalancısınAlevde olsa gözlerin yalan yarYeminler etsemde inanmam yarBu bir rüyaydı o son sabahla bitiYalancısın | |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Emre Saltık - Yalancısın konusunu görüntülemektesiniz.Yollarına gül şaçtım senin yarSesine rüzgar içtim senin yarYüzün gelirdi üstüme üstümeYalancısınBir haber koşabilirdin bir mektup yazabilirdinKabuslar koştu koştu üstüme ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yalancısın biliyorum | lolitop | Güzel Sözler | 3 | 10-09-2008 09:48 PM |
| Sercan - Yalancısın | x-PoWeRaDe-x | Şarkı Sözleri | 0 | 05-11-2008 10:33 PM |
| Emre Saltık - Yüzün Çevirme | x-PoWeRaDe-x | Şarkı Sözleri | 0 | 05-11-2008 09:51 PM |
| Emre Güngör Ankara'ya Veda Etti.. WeLL ComE tO Emre :) | shempatiq | Galatasaray | 0 | 12-27-2007 06:05 PM |