Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Kurban - Yalan(remix) konusunu görüntülemektesiniz.Bana hiç bir şey (hoppaninna) Ateş kül oldu (hoppaninna) Büyüttün sen (hoppaninna) Yok olup gittin benimle... Türkü yakıp düştün mü ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bana hiç bir şey (hoppaninna) Ateş kül oldu (hoppaninna) Büyüttün sen (hoppaninna) Yok olup gittin benimle... Türkü yakıp düştün mü yoluma Adımı andın mı sabah olunca Ne kaldı senden sonra elimde Alışırım elbet yokluğuna.... Yalan dostum aşk diye birşey yok Aşk dediğin üç günlük eğlence Bilemedin beş gün sürsün Kapılıp da..(hoppaninna) | |
| Etiketler: 2008 yalan remix, hoppaninna, kurban-yalan(remix), yalan dostum hoppaninna, yalan remix, yalan remiks 2008, yalan yalan sözlerin yalan remix |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Kurban - Yalan(remix) konusunu görüntülemektesiniz.Bana hiç bir şey (hoppaninna) Ateş kül oldu (hoppaninna) Büyüttün sen (hoppaninna) Yok olup gittin benimle... Türkü yakıp düştün mü ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| tüm müslüan aleminin kurban bayramı mubarek olsun kurban mesajlarınız buraya | bursaspor9 | Program Download | 2 | 12-20-2007 08:27 AM |
| Yalan, Yalan, Yalan, Yalancılığın Psikolojisi | cagoooo | Edebiyat - Türkçe | 0 | 11-22-2007 03:35 PM |
| kurban yalan dostum | shempatiq | Şarkı Sözleri | 5 | 10-30-2007 04:29 PM |
| yalan yalan yine yalan koxp daha çıkmıcak kanmayın bu hilekarlara | ic4tbulan | Knight Online | 0 | 07-28-2007 05:17 PM |
| yalan yalan yine yalan koxp daha çıkmıcak kanmayın bu hilekarlara | icatbulann | Knight Online | 0 | 07-28-2007 04:38 PM |