Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Kurban - Yalan(remix)

Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Kurban - Yalan(remix) konusunu görüntülemektesiniz.Bana hiç bir şey (hoppaninna) Ateş kül oldu (hoppaninna) Büyüttün sen (hoppaninna) Yok olup gittin benimle... Türkü yakıp düştün mü ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür - Yaşam > Müzik Genel > Şarkı Sözleri

Kurban - Yalan(remix)

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et
Kurban - Yalan(remix)

Alt 05-11-2008, 10:42 PM   #1

Standart Kurban - Yalan(remix)

Bana hiç bir şey (hoppaninna)
Ateş kül oldu (hoppaninna)
Büyüttün sen (hoppaninna)
Yok olup gittin benimle...

Türkü yakıp düştün mü yoluma
Adımı andın mı sabah olunca
Ne kaldı senden sonra elimde
Alışırım elbet yokluğuna....

Yalan dostum aşk diye birşey yok
Aşk dediğin üç günlük eğlence
Bilemedin beş gün sürsün
Kapılıp da..(hoppaninna)

Etiketler: , , , , , ,

Seçenekler

Kurban - Yalan(remix)

Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Kurban - Yalan(remix) konusunu görüntülemektesiniz.Bana hiç bir şey (hoppaninna) Ateş kül oldu (hoppaninna) Büyüttün sen (hoppaninna) Yok olup gittin benimle... Türkü yakıp düştün mü ...

Kurban - Yalan(remix) konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
tüm müslüan aleminin kurban bayramı mubarek olsun kurban mesajlarınız buraya bursaspor9 Program Download 2 12-20-2007 08:27 AM
Yalan, Yalan, Yalan, Yalancılığın Psikolojisi cagoooo Edebiyat - Türkçe 0 11-22-2007 03:35 PM
kurban yalan dostum shempatiq Şarkı Sözleri 5 10-30-2007 04:29 PM
yalan yalan yine yalan koxp daha çıkmıcak kanmayın bu hilekarlara ic4tbulan Knight Online 0 07-28-2007 05:17 PM
yalan yalan yine yalan koxp daha çıkmıcak kanmayın bu hilekarlara icatbulann Knight Online 0 07-28-2007 04:38 PM

Saat: 12:18 AM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete