Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Sait Uçar - Yalancı konusunu görüntülemektesiniz.Sevda derler adına Ben alıştım tadına Dargın değil miydik Bakıpla gülme bana Ayvalar sararmadan (Kaçır beni) Lale, sümbül .solmadan (Kaçır ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Sevda derler adına Ben alıştım tadına Dargın değil miydik Bakıpla gülme bana Ayvalar sararmadan (Kaçır beni) Lale, sümbül .solmadan (Kaçır beni) Annen, baban duvmadan (Kaçır beni) Saçlarını yolmadan (Kaçır beni) Daha sana inanmam işine bak işine Ölmeden attın beni Cehennem ateşine Ayvalar sararmadan (Kaçır beni) Lale, sümbül solmadan (Kaçır beni) Annen, baban duymadan (Kaçır beni) Saçlarını yolmadan (Kaçır beni} Yalancısın yalancı Oldun zehirden acı Bir gün bana uğrarsın Sen yolcusun ben hancı "YALAN" "YALAN" Deli dolu yar mısın? Ziganada kar mısın? Ben herşeye razıyım | |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Sait Uçar - Yalancı konusunu görüntülemektesiniz.Sevda derler adına Ben alıştım tadına Dargın değil miydik Bakıpla gülme bana Ayvalar sararmadan (Kaçır beni) Lale, sümbül .solmadan (Kaçır ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ali Sait Akbaytugan | ReAlWaN | Biyografiler - Hayat Hikayeleri | 2 | 04-25-2008 12:43 PM |
| Sait Selahattin Bey ( 1895) | ReAlWaN | Spor Adamları | 0 | 02-27-2008 10:12 PM |
| Sait Selahattin Bey | ReAlWaN | Spor Adamları | 0 | 02-25-2008 12:44 PM |
| Yalancı Hayat, Yalancı İnsanlar | Kyren | Şiirler | 0 | 12-05-2007 11:49 AM |
| Şeyh Sait ve İsyanı | cagoooo | Kitap Özetleri | 0 | 12-01-2007 02:46 PM |