Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Olumlu yada olumsuz bir şey de konusunu görüntülemektesiniz.Ben olamam bir başkasıyla Dayanmaz yüreğim buna Sen bekle beni bekle Bitecek bu esmer fırtına Yalanım varsa beni vursunlar Yalanım ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ben olamam bir başkasıyla Dayanmaz yüreğim buna Sen bekle beni bekle Bitecek bu esmer fırtına Yalanım varsa beni vursunlar Yalanım varsa seni vursunlar Birtek sen sen vardın Hep sen varolacaksın yar Söz-Müzik: Ege - Taner Çetin | |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Olumlu yada olumsuz bir şey de konusunu görüntülemektesiniz.Ben olamam bir başkasıyla Dayanmaz yüreğim buna Sen bekle beni bekle Bitecek bu esmer fırtına Yalanım varsa beni vursunlar Yalanım ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Olumlu ve Olumsuz Yönleri.. | BenJAMİN TM® | Yengeç | 3 | 09-16-2008 04:03 PM |
| Olumlu ve Olumsuz Yönleri.. | BenJAMİN TM® | Yay | 17 | 09-14-2008 03:51 PM |
| Olumlu ve Olumsuz Yönleri.. | BenJAMİN TM® | Oğlak | 6 | 08-18-2008 10:53 AM |
| Olumlu ve Olumsuz Yönleri.. | BenJAMİN TM® | Başak | 5 | 08-17-2008 10:02 AM |
| Olumlu ve Olumsuz Yönleri.. | BenJAMİN TM® | Boğa | 12 | 08-17-2008 09:37 AM |