Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Ajda Pekkan - Yalancı Dünya konusunu görüntülemektesiniz.Darmı geldi koskoca yer yalancı dünya Varlığımı çaldın gittin yalancı dünya Yıllanmış değerleri satın aldın üç pula Beni arkadan vurdun ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Darmı geldi koskoca yer yalancı dünya Varlığımı çaldın gittin yalancı dünya Yıllanmış değerleri satın aldın üç pula Beni arkadan vurdun sen yalancı dünya Gözümün içine bakıp yalandan güldün Tozpembe bulutlar üstünde hep yürüttün Sevdiklerimi de aldın savaşlarınla Bizi arkadan vurdun sen yalancı dünya Sen de sonsuz değilsin be yalancı dünya Gün gelir bu devran durur çark dönmez olur Ödersin günahını aldanan insanların Güneş de seni vurur elbet yalancı dünya | |
| Etiketler: ajda pekkan yalanci dünya sözleri, ajda pekkan yalancı dünya, yalancı dünya ajda |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Ajda Pekkan - Yalancı Dünya konusunu görüntülemektesiniz.Darmı geldi koskoca yer yalancı dünya Varlığımı çaldın gittin yalancı dünya Yıllanmış değerleri satın aldın üç pula Beni arkadan vurdun ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ajda Pekkan | spartakus | Sanat | 3 | 09-21-2008 09:43 PM |
| Tatlı Dünya - Ajda Pekkan | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 04-20-2008 09:25 PM |
| Varsın Yansın Dünya - Ajda Pekkan | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 03-31-2008 02:14 AM |
| Yaşanası Dünya - Ajda Pekkan | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 03-04-2008 01:15 AM |
| Ajda Pekkan | ReAlWaN | Müzik Genel | 3 | 02-15-2007 01:37 PM |