Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Hande Yener - Yalanın Batsın konusunu görüntülemektesiniz.Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken seni görsem inanır mıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dönme sakın geri çok gülerim | |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Hande Yener - Yalanın Batsın konusunu görüntülemektesiniz.Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yalanın Batsın - Hande Yener | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 3 | 10-03-2008 03:12 PM |
| HANDE YENER | Emre TAŞDEMİR | Şarkı Sözleri | 4 | 10-02-2008 12:25 AM |
| Hande Yener | .nymphadora. | Ünlülerin Resimleri | 13 | 09-13-2008 12:57 AM |
| Hande Yener - Hande Maxi | fatalflex | Müzik Genel | 4 | 08-17-2008 05:20 PM |
| Hande Yener | Kyren | Biyografiler - Hayat Hikayeleri | 0 | 03-03-2008 07:43 AM |