Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Mahsun Kırmızıgül - Yalansa konusunu görüntülemektesiniz.Yarali sevdalara bu tas duvarlara Puslu aynalara sor beni sevgilim Kör kuyular evim olsun Kör kursunlar beni bulsun Sevmiyorsam vahim ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yarali sevdalara bu tas duvarlara Puslu aynalara sor beni sevgilim Kör kuyular evim olsun Kör kursunlar beni bulsun Sevmiyorsam vahim tutsun yalansa Aldigim son nefes olsun Azrail basimda dursun Sevmiyorsam annem ölsun yalansa Yalansa ben öleyim Yalansa suruneyim Yalansa bilemeyim Yalansa sevgilim | |
| Etiketler: mahsun kirmizi gul, mahsun k, mahsun kırmızıgül yalansa, yalansa ben öleyim |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Mahsun Kırmızıgül - Yalansa konusunu görüntülemektesiniz.Yarali sevdalara bu tas duvarlara Puslu aynalara sor beni sevgilim Kör kuyular evim olsun Kör kursunlar beni bulsun Sevmiyorsam vahim ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sevdiğim - Mahsun Kırmızıgül | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 1 | 05-05-2008 06:31 PM |
| Sevdalım - Mahsun Kırmızıgül | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 3 | 05-04-2008 04:13 PM |
| Ölüm Var - Mahsun Kırmızıgül | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 2 | 05-04-2008 12:29 PM |
| Öleyim - Mahsun Kırmızıgül | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 2 | 05-04-2008 11:20 AM |
| Mahsun Kırmızıgül | ReAlWaN | Müzik Genel | 3 | 01-09-2007 04:31 PM |