Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Abdurrahman Kızılay - Yallah Söför Yallah konusunu görüntülemektesiniz.Yallah soför yallah ne beklisen Yüregimde kan eklisen Hiç Allah'tan korkmisan Beni yolda birakisen Yallah soför yallah apar (götür) beni ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Arama Haritası | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: abdurrahman kizilay, abdurrahman kızılay yallah şöför yallah, yallah sofor yallah ne beklisen, yallah şöför yallah, yallah şoför yallah ne beklisen |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Abdurrahman Kızılay - Yallah Söför Yallah konusunu görüntülemektesiniz.Yallah soför yallah ne beklisen Yüregimde kan eklisen Hiç Allah'tan korkmisan Beni yolda birakisen Yallah soför yallah apar (götür) beni ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yallah - Sinan Özen | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-25-2008 01:27 AM |
| Yallah şofer Apar Meni - Mehmet Ali Erbilli | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-25-2008 01:27 AM |
| Yallah Şoför - İbrahim Tatlıses | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-25-2008 01:27 AM |
| Kızılay deprem bölgesinde ! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 04-11-2007 10:14 AM |
| THK’ya Kızılay ihaneti ! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 01-09-2007 09:08 AM |