Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Internet Teknolojileri forumunda bulunan Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın konusunu görüntülemektesiniz.Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın Dosya sıkıştırmanın, diskinize sadece yer kazandırdığını düşünüyorsanız, bu eğitim videosundaki ipuçlarına ve önerilere mutlaka göz atmalısınız. ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > Internet Teknolojileri

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 05-11-2008, 07:51 PM   #1

Standart Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın

Dosya sıkıştırmanın, diskinize sadece yer kazandırdığını düşünüyorsanız, bu eğitim videosundaki ipuçlarına ve önerilere mutlaka göz atmalısınız.Türkçe dil desteği ile birlikte gelen WinRAR'daki bir seçeneğe tıklayarak, çok çekirdekli işlemcilerinizi daha performanslı kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sıkıştırma zamanlarını düşürmenin yanı sıra dosya şifrelemek için WinRAR'ı tercih edebileceğinizi görmek ister misiniz? Bozulan bir sıkıştırılmış dosyayı WinRAR ile tamir edebileceğinizi söylesek... Daha fazlası, bu eğitim videosunda.

Seçenekler

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Internet Teknolojileri forumunda bulunan Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın konusunu görüntülemektesiniz.Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın Dosya sıkıştırmanın, diskinize sadece yer kazandırdığını düşünüyorsanız, bu eğitim videosundaki ipuçlarına ve önerilere mutlaka göz atmalısınız. ...

Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
>>Dosyalarınızı sizden başkası görmesin<< HoLyWar Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 7 08-02-2008 12:07 PM
Dosyalarınızı not defterine göndermek veya yazıcıdan çıkarmak kızılmaske İşletim Sistemleri 0 02-16-2008 01:29 PM
Dosyalarınızı Renklendirmek İstermisiniz.*iCF 1.4.2.0* bursaspor9 Program Download 5 12-16-2007 04:15 PM
Tüm pdf dosyalarınızı autocad dosyasına çevirin. OLMO Program Download 0 11-10-2007 11:16 AM
'SaKLa 2' ile bütüüüün dosyalarınızı birden saklayın.. eryaz Program Download 10 05-27-2007 02:03 PM

Saat: 10:13 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete