WH Güncel Haberler kategorisinde ve Internet Teknolojileri forumunda bulunan Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın konusunu görüntülemektesiniz.Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın Dosya sıkıştırmanın, diskinize sadece yer kazandırdığını düşünüyorsanız, bu eğitim videosundaki ipuçlarına ve önerilere mutlaka göz atmalısınız. ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın Dosya sıkıştırmanın, diskinize sadece yer kazandırdığını düşünüyorsanız, bu eğitim videosundaki ipuçlarına ve önerilere mutlaka göz atmalısınız.Türkçe dil desteği ile birlikte gelen WinRAR'daki bir seçeneğe tıklayarak, çok çekirdekli işlemcilerinizi daha performanslı kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sıkıştırma zamanlarını düşürmenin yanı sıra dosya şifrelemek için WinRAR'ı tercih edebileceğinizi görmek ister misiniz? Bozulan bir sıkıştırılmış dosyayı WinRAR ile tamir edebileceğinizi söylesek... Daha fazlası, bu eğitim videosunda. | |
| Seçenekler | |
| |
WH Güncel Haberler kategorisinde ve Internet Teknolojileri forumunda bulunan Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın konusunu görüntülemektesiniz.Dosyalarınızı WinRAR ile sıkıştırın Dosya sıkıştırmanın, diskinize sadece yer kazandırdığını düşünüyorsanız, bu eğitim videosundaki ipuçlarına ve önerilere mutlaka göz atmalısınız. ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| >>Dosyalarınızı sizden başkası görmesin<< | HoLyWar | Güvenlik ve Güvenlik Açıkları | 7 | 08-02-2008 12:07 PM |
| Dosyalarınızı not defterine göndermek veya yazıcıdan çıkarmak | kızılmaske | İşletim Sistemleri | 0 | 02-16-2008 01:29 PM |
| Dosyalarınızı Renklendirmek İstermisiniz.*iCF 1.4.2.0* | bursaspor9 | Program Download | 5 | 12-16-2007 04:15 PM |
| Tüm pdf dosyalarınızı autocad dosyasına çevirin. | OLMO | Program Download | 0 | 11-10-2007 11:16 AM |
| 'SaKLa 2' ile bütüüüün dosyalarınızı birden saklayın.. | eryaz | Program Download | 10 | 05-27-2007 02:03 PM |