Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Facebook'ta Messenger dönemi

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Internet Teknolojileri forumunda bulunan Facebook'ta Messenger dönemi konusunu görüntülemektesiniz.Facebook'ta Messenger dönemi Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook, anında mesajlaşma seçeneğini de ekledi. Üstelik Türkçe ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > Internet Teknolojileri

Maşaallah Facebook'ta Messenger dönemi

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-11-2008, 07:46 PM  
Standart Facebook'ta Messenger dönemi

Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook, anında mesajlaşma seçeneğini de ekledi. Üstelik Türkçe dil seçeneği de var. Adım adım takip öğrenin.

Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook, anında mesajlaşma seçeneğini de ekledi. Üstelik Türkçe dil seçeneği de var. Adım adım takip öğrenin. 24 Nisan 2008 06:42 Yazı boyutunu büyütmek için Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Daha önce ilk kez ShiftDelete.Net tarafından Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Facebook'un anında mesajlaşma seçeneği, dün herkese açıldı. Arkadaş listenizde o sırada çevrimiçi olanlarla anında mesajlaşarak zaman kazanabiliyorsunuz. Uygulama, Gmail'in web üzerinden sunduğu Google Talk tabanlı sohbet seçeneği ile çok benzeşiyor. Linkler sadece üyelere.... Üye ol], bu hizmeti de Türkçe olarak görüyorlar.

Görüntülerle Facebook Messenger

Etiketler: ,

Seçenekler

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Internet Teknolojileri forumunda bulunan Facebook'ta Messenger dönemi konusunu görüntülemektesiniz.Facebook'ta Messenger dönemi Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook, anında mesajlaşma seçeneğini de ekledi. Üstelik Türkçe ...

Facebook'ta Messenger dönemi konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Facebook'ta en çok arananlar HoLyWar Internet Teknolojileri 0 05-11-2008 07:29 PM
Facebook'ta Artik Rahat Olun x-PoWeRaDe-x Internet Teknolojileri 0 03-28-2008 01:04 AM
Paramount filmleri Facebook'ta Haberci CNN Türk 0 03-11-2008 10:10 AM
Facebook'ta Çiplak İntİkam!.. breakerturk Garip Olaylar 4 12-31-2007 07:16 PM
Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi ziyaaktas MSN ve Live Messenger 2 10-11-2006 06:11 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:30 AM .