Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

'Google' yazarken dikkat!

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Internet Teknolojileri forumunda bulunan 'Google' yazarken dikkat! konusunu görüntülemektesiniz.'Google' yazarken dikkat! Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir. Arama yapmak için ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > Internet Teknolojileri

Sitemap Liseler HaritaG Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 05-11-2008, 07:38 PM   #1

Standart 'Google' yazarken dikkat!

Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir. Arama yapmak için sık sık ziyaret ettiğimiz Google'ın adresini yanlış yazmak, tüm verilerinizi riske atıyor.F-Prot ve F-Secure güvenlik firmaları tarafından yayınlanan duyuruda, "Googkle.com" adresi kullanıcılar için ciddi bir tehdit oluşturuyor. k ve l harflerinin yan yana olmasından dolayı kullanıcılar kolaylıkla "googkle" yazabiliyor ve bunun sonucunda da sistemlerine tehlikeli bir truva atı bulaşıyor.

Güvenlik firmaları, kullanıcıları kesinlikle "googkle.com" sitesine girmemelerini konusunda uyarıyor. chip.com.tr

Etiketler: ,

Seçenekler

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Internet Teknolojileri forumunda bulunan 'Google' yazarken dikkat! konusunu görüntülemektesiniz.'Google' yazarken dikkat! Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir. Arama yapmak için ...

'Google' yazarken dikkat! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
google ye msn iinizi veya sitenizi verin google de çıksın a_z_i_z MSN ve Live Messenger 46 08-26-2008 09:52 PM
'Google' yazarken dikkat! gimasco Genel Sohbet 27 07-20-2008 10:03 PM
Beni Yıka Yazarken Yakalananlar:D:D ceza&ceyo Komik Şeyler 3 07-06-2008 11:52 PM
''Beni Yıka" Yazarken Yakalananlar ScumBAg Komik Şeyler 25 01-02-2008 11:11 PM
Ben Yazarken Kendİ YÜzÜme TÜkÜrÜyorum Kyren Şiirler 0 12-13-2007 04:12 PM

Saat: 12:30 AM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete