Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Benim... konusunu görüntülemektesiniz.Kağıttan gemilerim var benim , Suda yüzdürmediğim. Kumdan kalelerim var benim, denizden sakladığım. Bir de sen varsın, Kendimden sakındığım... Karmaşık ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Kağıttan gemilerim var benim , Suda yüzdürmediğim. Kumdan kalelerim var benim, denizden sakladığım. Bir de sen varsın, Kendimden sakındığım... Karmaşık bir yapım var benim, Senin çözemediğim... Derin duygularım var, Hissedemediğin... Titreyen ellerim var benim, Tutamadığın; Yaralı kalbim var benim, Canlandıramadığın... Ve hayallerim var benim, Bir türlü anlatamadığım! B.D. | |
| | #2 |
| eline saglık çok guzel. | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Benim... konusunu görüntülemektesiniz.Kağıttan gemilerim var benim , Suda yüzdürmediğim. Kumdan kalelerim var benim, denizden sakladığım. Bir de sen varsın, Kendimden sakındığım... Karmaşık ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| beyler benim sevgilim var onunla benim resmimi bir araya getircem yapamıom | ker12 | MSN ve Live Messenger | 8 | 05-22-2008 08:51 AM |
| > Sen Benim.. | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-29-2007 12:23 AM |
| Benim | HoLyWar | Şiirler | 0 | 12-28-2007 01:53 PM |
| Benim | Kyren | Şiirler | 1 | 12-25-2007 02:53 AM |