Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından

Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Bilmeceler forumunda bulunan alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar bu soruyu bileni diğer ms yazanlar ve ben dahil olmak üzere rep ile ödüllendirelim ÜÇ HIRSIZ BANKADAN PARA ÇALMIŞ ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Eğlenceler & Yarışmalar > Bilmeceler

Maşaallah alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 05-10-2008, 11:17 PM  
Exclamation alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından

arkadaşlar bu soruyu bileni diğer ms yazanlar ve ben dahil olmak üzere rep ile ödüllendirelim

ÜÇ HIRSIZ BANKADAN PARA ÇALMIŞ VE AKŞAM BİR YERDE KALMAK ÜZERE BİR OTELE YERLEŞMİŞLER
OTEL SAHİBİNEDE BU PARALARI AL VE ÜÇÜMÜZ GELMEDN KİMSEYE VERME DİYE DEMİŞLER VE ÇIKMIŞLAR YUKARI
BİR TANESİ DİĞERLERİNE ÇOK SOĞUK BATTANİYE ALIPTA GELİYİM DEMİŞ
OTELCİNİN YANINA GELMİŞ BANA PARALARI VER DEMİŞ OTELCİ İTİRAZ ETMİŞ HIRSIZDA ARKADAŞLARINA BAĞIRARAK ALIYIMMI DEMİŞ ONLARDA AL AL DEMİŞ OTELCİDE BATTANİYEYİ ALACAĞINI ZANNEDEREK PARALARI VERMİŞ
HIRSIZ PARALARI ALARAK KAÇMIŞ
SABAH MAHKEMEYE VERMİŞLER OTELCİYİ ŞİMDİ OTELCİ NASIL KURTULACAK ???

Konu yasakbölge tarafından (05-11-2008 Saat 07:36 PM ) değiştirilmiştir..

Alt 05-10-2008, 11:18 PM  
Standart Cevap: alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından

aynı konuyu bilmecele bölümüne açmıştım ama herkesin göremesi için buraya açtım dediğim gibi kim bilirse kurala uyark o üyeye rep vereceğiz

Konu yasakbölge tarafından (05-10-2008 Saat 11:23 PM ) değiştirilmiştir..

Alt 05-11-2008, 12:26 AM  
Standart Cevap: alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından

kardeş soruyu kontrol et istersen OTELCİDE PARALARI ALACAĞINI ZANNEDEREK PARALARI VERMİŞ
ne demek ? 2. si çaldıkları paradan dolayı otelciyi nasıl mahkemeye verecekler ? biz 3 kişi para çaldık içimizden biri kalleşlik yaptı, bu otelcide ona yardım etmiş olabilir mi diyecek diğer 2 hırsız ?

Alt 05-11-2008, 03:32 PM  

hayır !! şimdi otelciyi mahkemeye verdi iki hırsız ve dedilerki biz üç kişiidik biz üçümüz gelmeden parayı kimseye verme ama bu verdi kanmasaydıda vermeseydi dediler
otelci de doğru evet dedi ... bir şey deyip kurtulacak (soruyu anlamadıysan bu yazdıklarımdan cevabı çıkarırsın çok basit )
bu kadar açıklama yeter soruda kesinlikle bir yanlışlık yok ..

ve otelci ispat edemiyor onların hırsız olduğunu sen diyelim kol saati çaldın sonra çaldırdın mahkemeye gdip çalan adamı şkayet edebilirsn demi oyle düşün

Konu yasakbölge tarafından (05-11-2008 Saat 03:34 PM ) değiştirilmiştir..

Alt 05-11-2008, 04:17 PM  

otelin kamerası falan var mıymış

Alt 05-11-2008, 04:48 PM  

Alıntı:
yasakbölge´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır !! şimdi otelciyi mahkemeye verdi iki hırsız ve dedilerki biz üç kişiidik biz üçümüz gelmeden parayı kimseye verme ama bu verdi kanmasaydıda vermeseydi dediler
otelci de doğru evet dedi ... bir şey deyip kurtulacak
siz yukarıdan "al al" dediniz bende verdim derse kurtulur
parayı alan arkadaşlarına kelime oyunu yapmış yani hain

Alt 05-11-2008, 07:25 PM  

doğruyu söyleşerek tabiki doğruyu söledikten sonra elbet bi kurtulus vardırr

Alt 05-11-2008, 07:25 PM  

: hayır yawf zaten hakime inandırması lazım ama hakim inanmadı .
siz olaya otelcinin parayı bana böyle böyle ....dediler yada hırsız olduğunu soylemesi gibi şeylerden düşünüyorsunuz ama hırsızların başta ne koşul koştuğuna bakmıyorsunuz

normalde İMAMI-GAZALİ tarafından yaşanmış gerçek bir olaydır
cevap çok basit

Alt 05-11-2008, 07:35 PM  

HIRSIZLAR MAHKEMEYE VERDİLER OTELCİYİ OTELCİ BEN ÇALMADIM DEDİ AMA KİM İNANIR
HIRSIZLAR ÜÇÜMÜZ GELMEDEN VERME DEDİK O VERDİ
HAKİM SORDUĞUNDA DOĞRUMU OTELCİDE EVET DEDİ
BU DURUMDA SUÇLU OLUYOR AMA OTELCİ BATTANİYEYİ ZANNETİ YANİ DİĞER HIRSIZ ORADA ONU KANDIRIDI

CEVAP

NORMALDE DEMEDİLERMİ ÜÇÜMÜZ GELMEDEN VERME DİYE MAHKEMEDEDE AÇIKLANDI
OTELCİ KURTULMAK İÇİN SİZ BANA ÜÇÜNÜZ GELMEDEN VERMEYİN DEDİNİZ ŞİMDİ DİĞER ARKADAŞINIZI BULUN GETİRİN PARAYI VERİYİM DER KURTULUR
ÇÜNKİ PARALARI ALMAK İÇİN ÜÇÜ LAZIM AMA HIRSIZLAR DA NE DEDİĞİNİ UNUTTU
İMAMI- GAZALİ ZAMANINDA YAŞANMIŞ BÜYÜK BİR OLAYDIR ZEKA İŞTE

Konu yasakbölge tarafından (05-11-2008 Saat 07:43 PM ) değiştirilmiştir..

Alt 05-11-2008, 07:38 PM  

ÜÇÜMÜZ GELMEDN KİMSEYE VERME DİYE DEMİŞLER bu şartı hakime söylerrr ve kurtulur...yani üç kisiler die olabilirmi

Alt 05-11-2008, 07:40 PM  

Alıntı:
forcause´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş soruyu kontrol et istersen
Alıntı:
forcause´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
OTELCİDE PARALARI ALACAĞINI ZANNEDEREK PARALARI VERMİŞ
ne demek ? 2. si çaldıkları paradan dolayı otelciyi nasıl mahkemeye verecekler ? biz 3 kişi para çaldık içimizden biri kalleşlik yaptı, bu otelcide ona yardım etmiş olabilir mi diyecek diğer 2 hırsız ?

ORADA YANLIŞLIK YAPTIM AMA SİZ VE DİĞER ARKADAŞLAR ANLADINIZ BATTANİYEYİ ALACAĞINI ZANNEDEREK DİYECEKTİM

ZATEN CEVABI VERDİM

Alt 05-11-2008, 07:42 PM  

aman herneysee Allah kabul etsinn nediyimm...

Alt 05-11-2008, 08:26 PM  

kabul ettide sen yorum yap bakim nasıldı soru

Alt 05-11-2008, 08:26 PM  

bi değişiğini biliyodum::::

Alt 05-11-2008, 10:38 PM  

ama bu bilmecede cok sacmalik var hirsizlar nasil oluyorda adami mahkemeye veriyor? ilk once kendileri yakalanicak nede olsalar hirsizlar

Konu Kapatılmıştır

Etiketler: ,

Seçenekler

Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Bilmeceler forumunda bulunan alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar bu soruyu bileni diğer ms yazanlar ve ben dahil olmak üzere rep ile ödüllendirelim ÜÇ HIRSIZ BANKADAN PARA ÇALMIŞ ...

alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
alın size 78 lık car dilency65 Knight Online 12 07-18-2008 05:41 PM
alın size bir soru bilene +rep verilecek diğer üyeler tarafından yasakbölge Bilmeceler 36 05-18-2008 11:12 PM
alın size nod 32 korkmazmeh Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 8 06-18-2007 09:08 AM
alın guzel bir soru valla ÇayLak_H Gereksiz Mesajlar 11 03-02-2006 12:55 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:41 AM .