Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Habersiz! konusunu görüntülemektesiniz.Habersizce giriverdin,gönlümün rıhtımına, Habersiz! Kaldıramazdım,bu yükü tek başıma! Habersiz! Habersizdin,mutluluğumdan, Habersiz! Habersizdin,isyanlarımdan, Habersiz! Habersizdin,seni sensiz sevdiğimden, Habersiz! Habersizdin,beni nacar bırakısından, ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Habersizce giriverdin,gönlümün rıhtımına, Habersiz! Kaldıramazdım,bu yükü tek başıma! Habersiz! Habersizdin,mutluluğumdan, Habersiz! Habersizdin,isyanlarımdan, Habersiz! Habersizdin,seni sensiz sevdiğimden, Habersiz! Habersizdin,beni nacar bırakısından, Habersiz! | |
| | #2 |
| Paylaşım için sagol | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Habersiz! konusunu görüntülemektesiniz.Habersizce giriverdin,gönlümün rıhtımına, Habersiz! Kaldıramazdım,bu yükü tek başıma! Habersiz! Habersizdin,mutluluğumdan, Habersiz! Habersizdin,isyanlarımdan, Habersiz! Habersizdin,seni sensiz sevdiğimden, Habersiz! Habersizdin,beni nacar bırakısından, ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Senin Için Senden Habersiz | \\marjory\\ | Şiirler | 2 | 04-03-2008 11:10 AM |
| Habersiz,iki çocuğu oldu | CaRoKıZı | Genel Sohbet | 2 | 03-03-2008 04:38 PM |
| İdama habersiz gitmiş | Shady08 | Dünya | 0 | 01-08-2007 08:06 AM |
| Öğretmene habersiz tayin şoku ! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 01-08-2007 07:58 AM |
| Habersiz Sevgili | erdener | Aşk & Sevgi | 0 | 12-28-2006 01:57 PM |