Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Yİne Sensİz Bİr GÜn Daha konusunu görüntülemektesiniz.BoŞ Olan Sayfama YazdiĞim SensİzlİĞİ Anlatatan Bİr Yazi Daha Bİttİmİ GerÇekten? BÖyle Kolaymiydi BaŞlamazdim Bİle Benİ, Para Gİbİ Harcicaksan İsyan ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| BoŞ Olan Sayfama YazdiĞim SensİzlİĞİ Anlatatan Bİr Yazi Daha Bİttİmİ GerÇekten? BÖyle Kolaymiydi BaŞlamazdim Bİle Benİ, Para Gİbİ Harcicaksan İsyan Etmen Gel Demem Deymezsİn Ben Zalİm Sevgİme,aŞkima Erİttİn Benİ Mum Gİbİ Yana Yana Kararttin Benİ SÖndÜrÜp Bİr Anliktin Galİba Bİr Anlikta Yakip Gİttİn Gİttİn Gİttİn Ne Aci Bİ Kelİme DeĞİlmİ Sana DeĞİl Tabİİ Ne Dİyorum Ben Ya Dur Kalbİm Dur VazgeÇ Yalan SÖyle Sevmİyorum De Yenİlme O Zalİme Bİttİ İŞte Bİttİ Bİttİ Be Bİttİ İŞte | |
| | #2 |
| cok guzel olmus yregıne saglık | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Yİne Sensİz Bİr GÜn Daha konusunu görüntülemektesiniz.BoŞ Olan Sayfama YazdiĞim SensİzlİĞİ Anlatatan Bİr Yazi Daha Bİttİmİ GerÇekten? BÖyle Kolaymiydi BaŞlamazdim Bİle Benİ, Para Gİbİ Harcicaksan İsyan ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ben yıne senı düşünüyorm yine sensız ... | ProOf | Resim Galerisi | 5 | 10-01-2008 03:40 PM |
| yİnE sEnsİz | Orkndsr | Şarkı Sözleri | 0 | 04-11-2008 11:04 PM |
| > Sensİz Olmak | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-15-2007 03:01 AM |
| Sensİz Olmadi | Kyren | Şiirler | 0 | 12-13-2007 03:30 PM |
| Sensİz Vazİyetler | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 06-22-2007 06:15 PM |