Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Son Véda... konusunu görüntülemektesiniz.Seni seviyorum diyenlere sakın inanma; Bak hepsi cekip gidiyor sonunda! Gidenin arkasından sakın aglama! Sakın üzülme seni sewmedi diye; O ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Seni seviyorum diyenlere sakın inanma; Bak hepsi cekip gidiyor sonunda! Gidenin arkasından sakın aglama! Sakın üzülme seni sewmedi diye; O senin sevgini haketmedi bile!... Unutma vedalar anlamsızdır sevgide! Hapis kalma karşılıksız bir aşka; Unutulur gidersin zamanla.. Umutsuz bakma sakın yarınlara; Degmez kimsenin uğruna aglamaya!!! Ne anlamsız bir yaşammış; Çırpınıp duruyorum kazanmaya Herşeyimi kaybettim tek senin ugruna Şimdi sende gittin; yine yalnizim hayatta! Hayat ne istedim ki senden?(!) Ben sevmeyi seçtim;sen imkansızı verdin! Ben yaşamayı istedim;sen öldürmeyi seçtin! Şimdi sadece nefes aliyorum Ama anla sensiz yaşamıyorum!!! Madem gidecektin niye girdin hayatıma? Hani seviyordun! şimdi neden yoksun yanımda? Seni cok özlüyorum; ne olur beni anla... Sensiz bu ruh yaşamıyor;bu son veda! Bitmiş hayatın sonundayim;yaşamaya çalışıyorum Ruhum ölmüş;bedenim nefes alsa ne çare! Ne kadar kimsesiz ve sana muhtacım Ama çok uzaktasın;yoksun işte!!! Sen yokken ben yaşasam ne çare? Bu hayata elveda! artık bu son veda!!! | |
| | #2 |
| tesekurler... | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan Son Véda... konusunu görüntülemektesiniz.Seni seviyorum diyenlere sakın inanma; Bak hepsi cekip gidiyor sonunda! Gidenin arkasından sakın aglama! Sakın üzülme seni sewmedi diye; O ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| .......son veda...... | saliha | Şiirler | 6 | 05-03-2008 08:33 PM |
| Veda | HoLyWar | Şiirler | 0 | 12-28-2007 12:59 AM |
| Veda ... | Kyren | Şiirler | 0 | 12-08-2007 07:58 AM |
| Veda | \\marjory\\ | Şiirler | 0 | 12-07-2007 11:47 PM |
| Derinliği Olan Bir Vedâ..Yalnızca Vedâ.... | LogarDanger | Aşk & Sevgi | 2 | 06-22-2007 05:57 PM |