Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Iraklıların yaptığı linç

Genel Kültür kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan Iraklıların yaptığı linç konusunu görüntülemektesiniz.girinde bakın ne hale geldi kadın.bunu yapanların yeri varmıdır yatacak ALLAH bilir.allah ıslah etsin kendi yolundan ayırmasın çok kötü bir ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Genel Kültür > Garip Olaylar

Maşaallah Iraklıların yaptığı linç

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Iraklıların yaptığı linç

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-08-2008, 04:11 PM  
Angry Iraklıların yaptığı linç

girinde bakın ne hale geldi kadın.bunu yapanların yeri varmıdır yatacak ALLAH bilir.allah ıslah etsin kendi yolundan ayırmasın çok kötü bir olay

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Alt 05-08-2008, 04:14 PM  
Standart Cevap: Iraklıların yaptığı linç

bunlar insan mı?

Alt 05-08-2008, 08:17 PM  

yuh a.kadının kafasına kaç kiloluk taş atıyorlar.bunları yapanların allah belasını versin.bide soymuşlar ya

Alt 05-08-2008, 08:34 PM  

ya bunların yaptıkları sadece kendilerini tatmin etmek olsa gerek onlar şimdi o kadını linç ettiler ya çok büyük bir iş becerdiler kendilerine göre...amaçları öldürmek olsa bşka yollarla da öldürebilirler...bu arada bunlar müslüman mı?

Alt 05-09-2008, 01:35 AM  

bunu yapana müslüman denirmi sence arkadaşım...

Alt 05-09-2008, 10:51 AM  

Ben bunların soyunu sopunu gelmişini geçmişini 7 cediinin a.... Koyarım..

Alt 05-11-2008, 12:00 AM  

işte böle yaparsan dünyanın öteki ucundan gelir altındaki karını sikerler götleri amerikaya kalksınya orospu cocuklarının kusura bakmayın dayanamadım forumdan kovulmasak bari

Alt 05-21-2008, 10:32 AM  

o.ç Allah belanızı versin kadını bide soyuyorlar cocukları önünde öldürüyorlar a.s o.çç

Alt 05-21-2008, 07:27 PM  

Alıntı:
venussssss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
işte böle yaparsan dünyanın öteki ucundan gelir altındaki karını sikerler götleri amerikaya kalksınya orospu cocuklarının kusura bakmayın dayanamadım forumdan kovulmasak bari

ii demişsin böle müslüman mı olur yaw..dediğin gibi amerika bunların anasını s.iyo zaten..işte bölelerine müstehak uluorta soyulup hatta tecavüz edilmek..erkek misiniz lan amn cocukları..All ah yardım etsin ordakilere..

Alt 06-07-2008, 10:50 PM  

bunlar kurani kerimde biseyleri yanlis yada hic anlamamis....beddua etmeyin allah neyapacagini gayet iyi bilir

Alt 06-09-2008, 02:05 PM  

şerefsizin oğulları böyle bir şey yapılır mı yaw hiç mi Allah korkusu yok sizde

Alt 06-23-2008, 04:06 AM  

bunlar boyle erkek işte koynundakı eşini, namusu alan amerıkan askerlerine eyvallah derken kadının bunalıma girmesinde linç kararı... turkiyeye gelsinlerde delikanlılıgın öldurmekle aciz insanlara vurmakla olamadıgını görsun bu serefsizler!!!! :@

Alt 06-23-2008, 08:59 AM  

Müslümanlık buysa şeriat buysa ben müslümanlığıda alayını da inkar ediyom kardeşim. Sonra adamlar Hz. Muhammetle dalga geçiyo diye karikatürlerde cellat gibi çiziyolar diye küfrediyoz. Bu ruh hastaları benim dinimi böyle lanse ederse adamlar 9 kafalı ejder olarak da çizer. Allah ıslah etsin diyim ama bunlardan bi skm olmaz >:

Alt 06-23-2008, 12:44 PM  

YArın toplanıp bizde onları öldürelim..

Alt 06-26-2008, 07:00 PM  

küfürsüz yorum yapalım arkadaşlar teşekkürler allah gösterir

Alt 06-27-2008, 12:16 AM  

ben arapları bunun için sevmıyorum cahil medeniyetsız hayvanlar kadının kocası kim bilir naptıda kaçtıı mekanı cennetn olsun

Alt 06-27-2008, 12:37 PM  

ne insanlar var ya...

Alt 06-27-2008, 03:02 PM  

insanlar böyle birşey yapmaz tabi yufkayürekli olanlar bunlara insan değil hayvan bile diyemem

Alt 06-27-2008, 07:27 PM  

Siz millete böyle yaparsanız amerikada size aynısını yapar bazen üzülüyorum amerikanın yaptıklarına ama bunu izleyince de daha beter olsunlar diyorum(tabi bu kadını linç edenler için)

Etiketler:

Seçenekler

Iraklıların yaptığı linç

Genel Kültür kategorisinde ve Garip Olaylar forumunda bulunan Iraklıların yaptığı linç konusunu görüntülemektesiniz.girinde bakın ne hale geldi kadın.bunu yapanların yeri varmıdır yatacak ALLAH bilir.allah ıslah etsin kendi yolundan ayırmasın çok kötü bir ...

Iraklıların yaptığı linç konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bildiri dağıtanları linç etmek istediler LogarDanger WH Haber Bülteni 0 12-29-2007 12:53 PM
cok kutü bir linç girişimi baba_uğur Esrarengiz - Korkunç Videolar 11 06-28-2007 02:27 PM
Linç isyanının hasarı Shady08 WH Haber Bülteni 0 12-05-2006 02:23 PM
Tecavüzcüye linç girişimi Shady08 WH Haber Bülteni 0 12-05-2006 08:17 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:53 PM .