Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan lütfen joomla anlayan yardım etsin konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar joomla site yapıyorum ama cook az kaldı takıldığım yerler var bana acil yardım edecek joomla dan anlayan arkadaşlar lazım ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Bende jooomla da yeniyim ama php kodlarını baya inceledim Linkler sadece üyelere.... Üye ol] i de yaptım (özelden ulaş) evetdestek olurum ama bedava siteyse boşuna hevese kapılma. | |
| Etiketler: joomla dan anlayan biri |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan lütfen joomla anlayan yardım etsin konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar joomla site yapıyorum ama cook az kaldı takıldığım yerler var bana acil yardım edecek joomla dan anlayan arkadaşlar lazım ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| programdan anlayan bana bi yardım etsin??? | tolqasavas | Program Download | 10 | 03-27-2008 07:32 PM |
| yardım edin lütfen joomla biren girsin | ataturker | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 2 | 02-17-2008 04:26 AM |
| Lütfen Biri Yardım Etsin :( :( :( :( | kvstb | Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım | 1 | 12-07-2007 04:46 PM |
| lütfen biri yardım etsin | tolgaline433 | Oyun Genel | 0 | 08-06-2007 05:43 PM |
| donanımdan anlayan arkadaşlar yardım lütfen | ikbal | Donanım Genel | 7 | 08-05-2007 11:02 AM |