Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

lütfen joomla anlayan yardım etsin

Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan lütfen joomla anlayan yardım etsin konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar joomla site yapıyorum ama cook az kaldı takıldığım yerler var bana acil yardım edecek joomla dan anlayan arkadaşlar lazım ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Web Tasarım ve Hazır Kodlar

Maşaallah lütfen joomla anlayan yardım etsin

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-07-2008, 10:20 PM  
Standart lütfen joomla anlayan yardım etsin

arkadaşlar joomla site yapıyorum ama cook az kaldı takıldığım yerler var bana acil yardım edecek joomla dan anlayan arkadaşlar lazım lütfen yardımgerekli tüm destekler verilir şimdiden teşekkürler

Alt 05-15-2008, 08:59 AM  
Standart Cevap: lütfen joomla anlayan yardım etsin

kardeş sıkıntı neyse onu söyle buraya yaz...sorun neyse onu beraber çözmeye çalışalım...

Alt 05-15-2008, 11:07 AM  
Standart Cevap: lütfen joomla anlayan yardım etsin

Bende jooomla da yeniyim ama php kodlarını baya inceledim Linkler sadece üyelere.... Üye ol] i de yaptım (özelden ulaş) evet
destek olurum ama bedava siteyse boşuna hevese kapılma.

Etiketler:

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan lütfen joomla anlayan yardım etsin konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar joomla site yapıyorum ama cook az kaldı takıldığım yerler var bana acil yardım edecek joomla dan anlayan arkadaşlar lazım ...

lütfen joomla anlayan yardım etsin konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
programdan anlayan bana bi yardım etsin??? tolqasavas Program Download 10 03-27-2008 07:32 PM
yardım edin lütfen joomla biren girsin ataturker Web Tasarım ve Hazır Kodlar 2 02-17-2008 04:26 AM
Lütfen Biri Yardım Etsin :( :( :( :( kvstb Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım 1 12-07-2007 04:46 PM
lütfen biri yardım etsin tolgaline433 Oyun Genel 0 08-06-2007 05:43 PM
donanımdan anlayan arkadaşlar yardım lütfen ikbal Donanım Genel 7 08-05-2007 11:02 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:44 PM .