| | #1 |
| + rep nasıl verilir arkadaşlar yardımcı olun lütfen | |
| | #2 |
| e size yazdım ben msjınıza cevap verdim ki ne kuralları falan okuyun sitede mutlak yazıyrdur | |
| | #3 |
| Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Acemi Er ![]() Giriş Tarihi: May 2008 Yaş: 21 Mesajlar: 1 Tecrübe Puanı: 0 Rep Puanı: 10 Rep Derecesi : ![]() + rep nasıl verilir arkadaşlar yardımcı olun lütfen rep için, istediğinin terazisine tıkla Konu bad-suvar tarafından (05-07-2008 Saat 10:36 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | #4 |
| terazi ne biliyon demi girş tarihin puanın vs vs yazan yerin alt köşesinde yeşil ışık var o senin online olduğunu gösteriyor yanındaki de terazi oluyor onun yanındaki trafik levhasına benzeyen işarette terso msj olursa editöre bildir anlamında | |
| | #6 |
| nihayet öldü öldü diridi valla rep rep diye eline sağlık hadi bakalım oku hiyar 07 paylaşımlarını bekliyossss | |
| | #7 |
| adminler her yenilikte onu anlatan konuyu sabit olarak koyuyor araştırsaydın konu açmadan :S | |
| | #8 |
| belki form sitelerine yabancıdır bende ilk zamanlar çok bocaladım bilmiyor olabilir ama rep rep istiyorsan arkasaşım bıl bıl yazacaksın yorum yapacsksın yani çalışacaksın | |
| | #9 |
| | |
| | #10 |
| saolun.......... | |
| | #11 |
| Rep Kullanımı ve İşaretlerin anlamları ;
Yanı Kısacası Çalışmasını beğendiğiniz veya beğenmediğiniz kullanıcalara , avatarlarının altındaki terazi simgesini kullanarak + veya - Rep verebilirsiniz.Replerin açıklamalarında yorumlarınızı da yazabilirsiniz. | |
| Seçenekler | |
| |
Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan Nasıl + rep verilirr konusunu görüntülemektesiniz.+ rep nasıl verilir arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Taze Bir Nefes – Ağız Kokusu Nasıl Engellenir ve Devamlılığı Nasıl Sağlanır! | Metallica | Ağız ve Diş Sağlığı | 11 | 09-11-2008 12:53 PM |
| NP Nedir?Nasıl Kazanılır?Pelerin Nasıl Alınır?(Resimli) | HaCkErBoYz | Knight Online | 14 | 08-24-2008 12:53 PM |
| kim kiminle nasıl konuşuyo programı nasıl yükleniyo | shekergirl95 | WH Forum Hakkında | 14 | 08-18-2008 08:22 AM |
| Mamalar nasıl hazırlanır ve nasıl verilir? | yesilalici | Anne Ve Çocuk | 1 | 04-21-2008 01:33 PM |
| Depresyon nedir ? Nasıl oluşur ? Tedavisi nasıl olmalıdır ? | yesilalici | Sağlık - Yaşam | 4 | 04-10-2008 11:45 AM |