Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Sigara Paketine Yazilacak Yeni Versiyon Yazilar konusunu görüntülemektesiniz.Seni zehirLiyoruz, paranLa reziL ediyoruz hahayt enayi... İsmet abiii, geL de enayi gör, geL geL! -Dikkat, ifLahınızı keser! - Sigara ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Seni zehirLiyoruz, paranLa reziL ediyoruz hahayt enayi... İsmet abiii, geL de enayi gör, geL geL! -Dikkat, ifLahınızı keser! - Sigara ömrü kısaLtır, arkanda ayı var! - Bi kere o eLi indir! - N’oLdu, başın göğe mi erdi? - Baban geLiyo Looo! - AteşLe yakLaşmayın! - Sigara ömrü makuL bir süreye indirger. - Ben kaç pakettir kime diyorum ‘İçme, zararLı!’ diye, aLoo? - Önce ayak parmakLarını sonra bacakLarını kesecekLer aha aha naniiikkkk... - Her biri 300 kaLori... Ayrıcana acayip seLüLit faLan yapıyor yanee! - “Koşmaya başLa sıpa, geLiyorum” Baban... - Sigara kuşLarı öLdürür... Bir dost - Zıkkımın kökünü iç e mi?! Annen - Dikkat! Sigara içersen Ajdar rüyana girer, sırtına yeLLenir! - Bu paketteki 20 yanLışı buLunuz... - Afiyet oLsun size, heLvanızı da yeriz nasipse. Un heLvası: 1.5 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1paket margarin, 2,5 su bardağı su - Tıp FaküLtesi Göğüs HastaLıkLarı BöLümü TeL: 0 212 ... - Bu son uyarıydı... Gideceğin adresini biLiyoruz | |
| | #2 |
| BABAN GELİYO LOO ![]() | |
| | #3 |
| Her biri 300 kaLori... Ayrıcana acayip seLüLit faLan yapıyor yanee! bunu yazsak muhtemelen kadınların korkulu rüyası olur ve bırakırlar ![]() | |
| | #4 |
| saolasın :![]() ![]() ![]() | |
| | #5 |
| puhaha hepsi süperdi sağol yha ![]() | |
| | #6 |
| paylasim icin tesekkurler.. guzeldii.![]() | |
| | #7 |
| süper bunlar yaa tesekkürler | |
| | #8 |
| vottiri vottiri ![]() | |
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() şuan gülmekten yerlere yatıyom.- Zıkkımın kökünü iç e mi?! Annen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #10 |
| Saqol Cok Komikti ![]() | |
| | #11 |
| supersiniz yha ben webhattından baska forumlara uğramıyom artık unuttum onları | |
| | #12 |
| komik miş. | |
| | #13 |
| güselmiş...saol... | |
| | #14 |
| - Baban geLiyo Looo! - Baban geLiyo Looo! teşekkürler... | |
| | #15 |
| Güzellerdi Tşk'LEr | |
| | #16 |
| paylaşım için sağol | |
| | #17 |
| teşekkürler | |
| | #18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #19 |
| acayip komik olmuş saol ![]() | |
| | #20 |
| - Afiyet oLsun size, heLvanızı da yeriz nasipse. Un heLvası: 1.5 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1paket margarin, 2,5 su bardağı su - Tıp FaküLtesi Göğüs HastaLıkLarı BöLümü TeL: 0 212 ... - Bu son uyarıydı... Gideceğin adresini biLiyoruz Zıkkımın kökünü iç e mi?! Annen - “Koşmaya başLa sıpa, geLiyorum” Baban... | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Sigara Paketine Yazilacak Yeni Versiyon Yazilar konusunu görüntülemektesiniz.Seni zehirLiyoruz, paranLa reziL ediyoruz hahayt enayi... İsmet abiii, geL de enayi gör, geL geL! -Dikkat, ifLahınızı keser! - Sigara ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| cümle çeviren sözlük turing yeni versiyon | memoliwolf | Program Download | 42 | 02-18-2008 03:10 PM |
| Yeni Versiyon | swat0 | Knight Online | 15 | 12-29-2007 08:04 PM |
| Yeni güven artırıcı önlemler paketine imza | Haberci | CNN Türk | 0 | 12-04-2007 03:50 PM |
| yeni versiyon forum kuralları | fırattaştan | Komik Şeyler | 2 | 08-17-2007 03:16 PM |