Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Bilmeceler forumunda bulunan Dedektif, yardımcısına konusunu görüntülemektesiniz.Bu akşam saat 8’de benim evime gel, ama bana geleceğini kimseye söyleme ve seni eve girip çıkarken kimse görmesin, diyor. ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bu akşam saat 8’de benim evime gel, ama bana geleceğini kimseye söyleme ve seni eve girip çıkarken kimse görmesin, diyor. Yardımcı söylenen saatte dedektifin evine gidiyor. Evde kimse yok. Kapının altına şöyle bir not düşüyor: “Dediğiniz saatte geldim. Evde kimse yoktu. Geleceğimi kimseye söylemedim. Eve girip çıkarken kimseye görünmedim. Saygılarımla” Dedektif ertesi gün yardımcısını işten kovuyor. Neden? ALINTIDIR.. | |
| | #2 |
| ne biliim yanlış evemi gitmiş | |
| | #3 |
| Yardımcı eve girerken ,dedektif onu uzaktan izliyormuş ve yardımcı ,dedktife göründğü için kovulmus ![]() | |
| | #4 |
| | |
| | #5 |
| Selen yalnız o imza biraz kötü olmuş ben sana gönderiim bir tane ![]() | |
| | #6 |
| dedektife not yazmakla ona da söylemiş olduğu için | |
| | #7 |
| ewettttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttt | |
| | #8 |
| e kaya 61 sonuç doğrumu ?? | |
| | #9 |
| Notu kapının önüne bırakınca herkes gördü diye mi? | |
| | #10 |
| | |
| Etiketler: dedektif bilmeceleri, dedektif, yardımcısına:, dedektif, yardımcısına: bu akşam saat 8 |
| Seçenekler | |
| |
Eğlenceler & Yarışmalar kategorisinde ve Bilmeceler forumunda bulunan Dedektif, yardımcısına konusunu görüntülemektesiniz.Bu akşam saat 8’de benim evime gel, ama bana geleceğini kimseye söyleme ve seni eve girip çıkarken kimse görmesin, diyor. ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Uyuşturucu kralının yardımcısına 39 yıla kadar hapis istemi | »Numßoy« | WH Haber Bülteni | 0 | 04-21-2008 04:24 PM |
| Dedektif | ReAlWaN | A - E | 0 | 04-01-2008 12:42 AM |
| PC Dedektif(6.62mb)! | baro | Program Download | 4 | 03-28-2008 11:41 PM |
| Dedektif | Kyren | A - E | 1 | 03-28-2008 07:02 PM |
| Deve olayında kabak vali yardımcısına patladı | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 01-19-2007 10:18 AM |