Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

msn de aşırı veri akışı oluyor

Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan msn de aşırı veri akışı oluyor konusunu görüntülemektesiniz.Msn adresimi açtığım andan itibaren aşırı bir bağlantı (veri akışı ) oluyor. dk da ortalama 3 mb Yaptıklarım Önceleri özelliklerden ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > MSN ve Live Messenger

Maşaallah msn de aşırı veri akışı oluyor

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-05-2008, 11:15 PM  
Standart msn de aşırı veri akışı oluyor

Msn adresimi açtığım andan itibaren aşırı bir bağlantı (veri akışı ) oluyor. dk da ortalama 3 mb
Yaptıklarım
Önceleri özelliklerden bugünü görüntüleden zannettim kapattım
Güncelleme yapıyor dedim bekledim sadece msn açıkken 8 dk da 28 mb veri akışı olunca bağlantıyı kestim.
Virüs var dedim kaspersky 7.0.1.325 ile güncellenmişi ile tarattım bulduklarını sildim gene olmadı.
Sadece sp 1 li cd ile format attım eternet,xp yazıcı vede msn yükledim açtım gene veri akışı dk da 3 mb olarak sürdü diğer adreslerde de devam etti.
Msn adresinden msn 8.1 indirdim vede sp 2li xp cd si ile format attım gene veri akışı devam etti.
Süper anti spyware ve hijackThis ile f8 (güvenli moda) tarattım veri akışı devam etti
Başka bilgisayarda msn adresimi açtığımda veri akışı normal olarak sürüyor yani işlem yapmama ragmen ortalama dk da 300 500 kb gibi
Pc me ne yaptıysam fayda etmedi başka siteleri açtığımda bu olmuyor sadece msn adresimi (adreslerimi) açtığımda bu şekilde veri akışı olmaktadır
8-9 ay önce ghostla sistemimin yedeğini almıştım onu geri yükledim veri akışı devam etti
Yani anlayacağınız bildiğim tüm yöntemleri denememe rağmen anlam veremediğim bir şekilde msn adreslerini açtığımda aşırı veri akışı nı kesemedim
Bilgisi olan bana yardım edebilecek arkadaşlardan yanıt bekliyorum
Kasperskyle tarattım+başka cd ile format attım+ Süper anti spyware+hijackThis ile tarattım+yeni msn indirip kurdum gene veri akışı fazla 8 dk=28 mb oluyor çıldırmak üzereyim bilmediğim yada gözden kaçırdığım bir şey mi var (hattıma mı girmişler yada IP numaramı biri tarafından kullanılıyor veya virüs mü bios a bulaşmış) gibi

Etiketler: , , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan msn de aşırı veri akışı oluyor konusunu görüntülemektesiniz.Msn adresimi açtığım andan itibaren aşırı bir bağlantı (veri akışı ) oluyor. dk da ortalama 3 mb Yaptıklarım Önceleri özelliklerden ...

msn de aşırı veri akışı oluyor konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Irak'tan petrol akışı normalin üzerinde Haberci CNN Türk 2 04-04-2008 09:57 PM
"Özgür veri akışı tehlikeye girer" Haberci CNN Türk 0 03-18-2008 09:30 AM
Disk sürücünüze veri yazan ayni lazeri kullanarak veri yazabilirsiniz, CEZA_EFE Donanım Genel 2 09-10-2007 06:47 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:37 AM .