Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan Ruslar Msnden TÜrklere VİrÜs SaÇiyor.! konusunu görüntülemektesiniz.Duayrlı bir arkadaşımdan bana gelen maili aynen buraya copy yaptım.lütfen iletelim tanıdıklarımıza ki zarar görmesinler.Saygılarımla.. >Subject: önemli >>Date: Sat, 29 ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Arama Haritası | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Duayrlı bir arkadaşımdan bana gelen maili aynen buraya copy yaptım.lütfen iletelim tanıdıklarımıza ki zarar görmesinler.Saygılarımla.. >Subject: önemli >>Date: Sat, 29 Apr 2006 13:28:59 +0000 >> >> >>DİKKAT, DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ! >> >>MSN'DE " gturgut@hotmail.diye bir adres seni listesine eklerse, kabul >> >>etme. >> >>yeni bir virüs dolaşıyor ve senin listendeki biri de bunu eklerse sen >>de >> >>virüs kaparsın. O yüzden listendeki herkese haber ver. >> >>'gt;@ rht.com uzantılı biri msn'e eklerse bunu da kabul etme,Türk >> >>hackerler Ruslara savaş açtı.Onlarda türklere açtı ve kıyasıya bir savaş başladı. Virüs giriyor... >> >>Listendeki herkese söyle çünkü onlar ekleyince sana da virüs bulaşıyor >>ve >> >>çok >>tehlikeli anti >> >>virüsler bile işe yaramıyor. Virüs girince animasyon gibi bir iki >>saniye >> >>izliyorsun sonra hard diskindeki her şey siliniyor, veri işlemez hale >> >>geliyor. >> >>Lütfen bunu herkese gönderin | |
| Etiketler: ruslar virüs, ruslar virüs saçıyor |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan Ruslar Msnden TÜrklere VİrÜs SaÇiyor.! konusunu görüntülemektesiniz.Duayrlı bir arkadaşımdan bana gelen maili aynen buraya copy yaptım.lütfen iletelim tanıdıklarımıza ki zarar görmesinler.Saygılarımla.. >Subject: önemli >>Date: Sat, 29 ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ruslar UUİ'nin yörüngesini düzeltemedi | Shady08 | Internet Teknolojileri | 1 | 11-27-2007 03:05 PM |
| rusların vırusu dikkat!!! | çağrı ve mex | MSN ve Live Messenger | 8 | 08-12-2007 12:04 AM |
| Msnden MÜzİk Yayini Yapmak | atadogu35 | MSN ve Live Messenger | 9 | 03-26-2007 06:06 PM |
| MSNDEN KAVGA ETMEK | berkkurt_10 | Komik Şeyler | 24 | 08-29-2006 02:36 PM |
| VİRÜS-ANTİ VİRÜS MUHABBETİ.. | bleeding_me | Komik Şeyler | 8 | 07-04-2006 04:03 PM |