Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

HZ. MUHAMMED E HAKARET

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan HZ. MUHAMMED E HAKARET konusunu görüntülemektesiniz.ARKADAŞLAR HZ. MUHAMMED YAPILAN BU HAKARETTE SESSIZ MI KALACAGIZ. LUTFEN BU MODERINLIK İSMİ ALTINDA YAPILAN HAKARETE SESSIZ KALMIYALIM. NEDEN HACKERIM ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah HZ. MUHAMMED E HAKARET

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

HZ. MUHAMMED E HAKARET

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 02-04-2006, 10:20 AM  

ARKADAŞLAR HZ. MUHAMMED YAPILAN BU HAKARETTE SESSIZ MI KALACAGIZ. LUTFEN BU MODERINLIK İSMİ ALTINDA YAPILAN HAKARETE SESSIZ KALMIYALIM.

NEDEN HACKERIM DIYEN ARKADAŞLAR SITELERINI FELAN HACKLEMIYOR

Alt 02-04-2006, 10:23 AM  

Ewet bencede sessiz kalmamalıyız bişiler yapmamız gerekir... :s

Alt 02-04-2006, 10:25 AM  

BENCEDE KARDESIM SIMDI ADAMLARI GIDIP VURAMIYACAMIZA GORE AMA OLE BI FIRSAT WERSELER YAPARIM TABI AMA GERIYE INTERNET ORTAMI KALIYOR DEMII.
BUDA HACKERLERIMIZE KALIYOR.BILSEM BI DK BILE DURMAM WALLA

Alt 02-04-2006, 11:55 AM  

ewet çok doğru :appl:

Alt 02-04-2006, 04:29 PM  
MeTkO

EWET YA HACLEYELIM NE GEREKIYORSA YAPALIM OLMAZ BOYLE BISEY ONLAR KIM KI HZ MUHAMMED S.A.V KARIKATURLERINI CIZECEKLER WALLAHA FILISTIN ARAPLAR AYAKTA BIZLERDEN SES SEDA CIKMIYOR

Alt 02-04-2006, 04:42 PM  

EVET ARKADAŞLAR SESSİZ KALMAMALIYIZ........ONLARA GEREKEN DERSİ VERMELİYİZ BUNLARDA HİÇ Mİ ALLAH KORKUSU YOK HANGİ TARİHDE GÖRÜLMÜŞ PEYGAMBERLER ÇİZİLEN KARİKATÜRLER BUNLAR BENCE İNSANDAN FARKI OLMAYAN BİRER ŞEYTANDIR....
DANİMARKANIN SİTESİNİ SUUDİ ARABİSTANLI HACKERLAR ÇÖKERTTİ AMA BU YETMEZ BİZDE ÇÖKERTMELİYİZ.......

Alt 02-04-2006, 05:01 PM  

Allahtan korkmayan kuldan utanmaz sıtemızde hackle ugrasan arkadaslar toplanıp karar versınler ve harekete gecsınler. Hos TR de bu yonlu harekete gecen hacker lar olmustur ama ben sıte adreslerını dahı bılmıyorum bılen varsa paylassın

Alt 02-04-2006, 07:07 PM  

HALKALI'DA PROTESTO GÖSTERİSİ

Yarın (Pazar günü) saat 13.30 da Halkalı Meydanı (Halkalı Merkez) bir protesto
gösterisi düzenlenecektir. Bu konuda bütün ziyaretçilerimizden başka
kardeşlerimizi de mail, telefon veya başka yollarla bilgilendirmelerini rica
ediyoruz.

Protesto gösterisi için Zeynebiye Camii Derneği tarafından izin alınmıştır.

Alt 02-04-2006, 07:09 PM  

DUYARLI HACKERLERE TESEKKURLER

Alt 02-04-2006, 07:17 PM  
MeTkO

arkadaslar wallahi TURKIYEDE olsaydim katilirdim protesto etmeliyiz yaw haydi herkeze haber werelim

Alt 02-17-2006, 05:04 PM  

abi onlar kim oluyorkiya biz onların dini ne bişey söylüyormuyuz onlar niye yapıyor bi anlam weremedim yani :alala[1]:

Alt 02-17-2006, 07:19 PM  

ya bakın bu böyle olmuyacak biz konuşuyoruz ama ne zaman yürürlüğe girecek bu tartıştığımız konu :alala[1]:

ya arkadasım İLYAS biz onların dini ile dalga geçmiyeceğiz bize yapılan o yanlışları üzerini örteceğiz yani bu sonuçta PEYGAMBER EFENDİMİZ E ve sonuçta müslümanlara yapılan bir kötülük bide bu açıdan bak

Alt 02-18-2006, 12:26 PM  

ewet arkadaşlar sessiz kalmayalım :clapping:

Alt 02-24-2006, 02:36 PM  

EVET ARKADAŞLAR SESSİZ KALMAMAK LAZIM
ANKARADA PROTESTO OLURSA BANA BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
ANKARALI ARKADAŞLAR
MAMAKTA OTURUYORUM
HER NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN YÜRÜRÜZ GAVURLARIN ÜSTÜNE
BİZİM DAVAMIZIN IŞIĞI PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V ONA YAPILAN HAKARET BÜTÜN İNASANLIĞA YAPILAN HAKARET

SİTE ÇÖKERTMEYİ BİLSEM
SABAHDAN AKŞAMA KADAR İNTERNETTEYİM BÜTÜN GAVURLARIN SİTELERİNİ HACKETLERDİM
AMA BİLMİYORUM ARKADAŞLAR

Alt 05-21-2006, 05:32 PM  

arkadaşlar bende size yeni katıldım ve size katılıyorum
heckerleyelim

Alt 06-11-2007, 03:51 PM  
Standart Ce: HZ. MUHAMMED E HAKARET

Yolunda savaşan hackerlerimizın Allah yardımcısı olsun.

Alt 06-13-2007, 12:03 PM  

ah bilsem hiç durmam hackerlerim allah belalarını versin peygambere dil uzatanların

Alt 06-14-2007, 02:03 PM  

3 tane çapulcuyla uğraşamayacakmıyız yaa. herkes haddini bilecek. konuya ilgi gösteren herkesten allah razı olsun...

Alt 06-14-2007, 07:32 PM  

site heklemeyi bilen varsa buraya yazsın bizde öğrenelim bi site heklemek için toplu saldıralım danimarka sitelerinden birini bulup ta hekleyelim.size heklemeyi bilen biri mutlaka yazsın arkadaşlar hep beraber saldırırız sitelerine

Alt 06-14-2007, 07:41 PM  

O kafirlerin hakaretleri yapmasınormaldir inanmıyorlar peygamberlige kabul etmiyorlar
peki biz TC vatandasıyız %99 musluman olan bir milletiz ankara meydanlarında buradan seriat gecemez derken o kafirlerin yapdıklarından daha kötüsünü yapdıgımızı biliyormuyuz ?
Seriat Allahın kanunlarına verilen isimdir buradan seriat giremez derken buradan Allah giremez demekdir buda Allah'a yapılan en buyuk Hakarettir...

Etiketler: , , , ,

Seçenekler

HZ. MUHAMMED E HAKARET

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan HZ. MUHAMMED E HAKARET konusunu görüntülemektesiniz.ARKADAŞLAR HZ. MUHAMMED YAPILAN BU HAKARETTE SESSIZ MI KALACAGIZ. LUTFEN BU MODERINLIK İSMİ ALTINDA YAPILAN HAKARETE SESSIZ KALMIYALIM. NEDEN HACKERIM ...

HZ. MUHAMMED E HAKARET konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ÜMMET-İ MUHAMMED peace Komik Şeyler 5 06-18-2008 10:08 AM
.....HZ.MUHAMMED (sav) AŞKI..... ensevgiliye Genel Sohbet 21 07-31-2007 05:53 PM
Bilgisayar bile Hz. Muhammed'i seçti unreal_c Genel Sohbet 34 06-26-2007 06:07 AM
Danimarka'nın Hz.Muhammed S.A.V e hakaret içeren karikaturler için boykot Mustafa_axeman Genel Sohbet 11 10-27-2006 11:12 AM
Danimarka'nın Hz.Muhammed S.A.V e hakaret içeren karikaturler için boykot Mustafa_axeman Genel Sohbet 0 10-16-2006 12:14 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:26 AM .