Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan @messengeruser.com Adresi aLıy0ruZ..! konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] [/url]Bir ara werilen bu servisin çoğu ki$i son buLduğunu sanıyor.Ama deği$ik bir $ekilde bunu ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Linkler sadece üyelere.... Üye ol] [/url]Bir ara werilen bu servisin çoğu ki$i son buLduğunu sanıyor.Ama deği$ik bir $ekilde bunu aLabiLeceğimizi buLdum..çok da basit.. anLatmaya ba$Lıyorum hemen : ) 1- Buraya (Linkler sadece üyelere.... Üye ol]) girip forumu doldurup üye oluyoruz..E-mail adresi böLümünüzü kafanızdan atabilirsinz örneğin : forewer@hack.ru gibi..[msn,hotmail adresi olmaz!]Formu doldurduktan sonra 2. a$amada mail adresini tekrardan yazıp onaylayın.. Üye olduktan sonra hesabınız yaratıldı gibi bir mesaj alıcaksnz.. 2- $imdi @messengeruser.com adresini almaya geLdi sıra.. Buraya (Linkler sadece üyelere.... Üye ol]) girerek aldığımız mail adresi ile giri$ yapıyoruz..Kar$ımıza mail adresimizi deği$tirmek için bir form geliyor..Burada yeni mail adresinizin uzantısnı seçin bölümünde "New @messengeruser.com" u seçiyoruz..We Yeni adresimizi beLirLiyorz.E-Mail adress yazan yere istediğiniz adresi yazıyoruz. waga@messengeruser.com istiyorsak waga yazıyoruz.. Ve tamam diyoruz.. Kar$ımıza "You've changed your sign-in e-mail address" diye bir msj geLiyor.. @messengeruser.com Adresinizi güLe güLe kuLLanın.. alıntı | |
| | #2 |
| bunla live messengerde oturum açılıyo mu ? | |
| | #3 |
| Yok Dsotumö Fke Gibi Biişi | |
| | #4 |
| peki ben forewer@hack.ru böyle bir adres almak istiyorum mesela onu nasıl yapabilirim bana yardımcı olur musunuz_? | |
| | #5 |
| ya iilla dedğiniz gibi mi olmak zorun da be reiiissss ![]() | |
| | #6 |
| sempatik bana ozel msj at sana açıklayim nasil alındıgını bende linki war | |
| Etiketler: @messengeruser.com, @messengeruser.com almak istiyorum, messengeruser.com, msn hack.ru |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan @messengeruser.com Adresi aLıy0ruZ..! konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] [/url]Bir ara werilen bu servisin çoğu ki$i son buLduğunu sanıyor.Ama deği$ik bir $ekilde bunu ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| manyak bır ftp adresi | denizab1 | Program Download | 28 | 07-20-2008 10:23 AM |
| E-posta Adresi Doğrulama! | Anti_pkk | MSN ve Live Messenger | 21 | 07-14-2007 02:13 AM |