Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Artık Winamp Ayak Bağı Olmasın...Konusma Penceresine Kumanda Yerlestiriyoruz :)

Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan Artık Winamp Ayak Bağı Olmasın...Konusma Penceresine Kumanda Yerlestiriyoruz :) konusunu görüntülemektesiniz.resimdede gördüğümüz gibi konusma penceresine winampı kontrol edecegimiz kumanda yerleşiyor artık sarkılarımızı ordan değiştirebiliriz Burdan İndirebilirsiniz Scripti yukardan indirip yüklüyoruz...yükledikten ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > MSN ve Live Messenger

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 11-04-2006, 11:51 AM   #1

Red face

resimdede gördüğümüz gibi konusma penceresine winampı kontrol edecegimiz kumanda yerleşiyor artık sarkılarımızı ordan değiştirebiliriz

Burdan İndirebilirsiniz

Scripti yukardan indirip yüklüyoruz...yükledikten sora konusma penceresindeki logoya tıklıyoruz...Winamp Controller > Show all Winamp Controllers tıkladıktan sora artık kumandamız konusma penceresinde

Kaldırmak istiyosak eger yine aynı sekilde
Winamp Controller > Hide all Winamp Controllers

Bu kadar
umarım hosunuza gider güle güle kullanın yararlı bi script bence

Resimde yanlıs yazmısım...o ayarlara gitmek icin winamp > options > preferences > cıkan pencerede general preferences ve resimde işaretlediğim kısım...

Not: Bu özelliği kullanabilmek icin Live Messenger ve Live Plus! yüklü olması gerekmektedir

Alt 11-06-2006, 12:22 PM   #2

Dostum link verseydin..

Alt 11-06-2006, 07:12 PM   #3

anam ling vermemişim dur acil aram
Alt 11-06-2006, 07:24 PM   #4

Alt 11-06-2006, 09:31 PM   #5

yukardan dediğin üst kattakı komsumu.
Alt 11-07-2006, 10:58 AM   #6

la bulamdım ne resim ne ling ya bunun lingi varmı şimdi onuda bilmiyom hehe çümkü alıntı yaptımda ondan
Alt 11-08-2006, 12:03 AM   #7

demekki fazla almışsın
Alt 11-08-2006, 07:56 PM   #8

HEHEHEHE ÇAKTIRMAYIN
Alt 11-18-2006, 08:13 PM   #9

Teşekkürler...
Alt 11-18-2006, 08:14 PM   #10

çaktırmayınnnn olabilir böle şeyler

Etiketler: , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan Artık Winamp Ayak Bağı Olmasın...Konusma Penceresine Kumanda Yerlestiriyoruz :) konusunu görüntülemektesiniz.resimdede gördüğümüz gibi konusma penceresine winampı kontrol edecegimiz kumanda yerleşiyor artık sarkılarımızı ordan değiştirebiliriz Burdan İndirebilirsiniz Scripti yukardan indirip yüklüyoruz...yükledikten ...

Artık Winamp Ayak Bağı Olmasın...Konusma Penceresine Kumanda Yerlestiriyoruz :) konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dosyalarla boğuşurken WiNAMP ayağınıza bağ olmasın !!!! RocKmaNia Resimli Program Anlatım 18 12-18-2007 05:24 PM
telefon sarjdayken konusma yapmayın esraaa.06 Genel Sohbet 39 04-28-2007 05:16 PM
Dikkat çocuğunuz raşitizm olmasın? Shady08 Sağlık - Yaşam 0 02-13-2007 09:00 AM
_FaCe On Bady İle Montaj [Resimli Anlatım]_ memoliwolf Resimli Program Anlatım 3 06-06-2006 08:07 PM

Saat: 05:57 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete